.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Превръщам се в кожа и кости помощ!

Трябва ми помощ наистина не знам какво се случва, от ден на ден ставам все по-слаба и по слаба момиче съм на 17 години висока, но съм 45 кила преди бях около 50, днес вече съм 44 и така всеки ден аз малко по малко изчезвам. Нямам никакъв апетит не мога да вкуся нищо не ми се яде пия някви хапчета за апетит но и те не помагат. Ако кача 2 килограма на следващия ден съм смъкнала 3кг. Моля ви помогнете ми, защото не мога така гледам се в огледалото и плача.. много съм слаба превръщам се в анорексичка! ;((

Пуши марихуана, ще се оправиш!

Посети диетолог. Ще ти изготви хранителен режим, с който ще качиш килограми.

...Най подходящо е да потърсиш лекар

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от rockandroll Виж мнението
    Ахахха, the munchies!

Сериозно сега, даже и да нямаш апетит, се насилвай да ядеш. Консултирай се с лекар, наблягай на по-калорични (но полезни) неща.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Да, браво анимационни кретени.Хубави съвети, за възвръщане на апетита.По-скоро тя има нужда да спре пикото и амфетамините, отколкото да пуши марихуана, която смятам, че вече пуши.Но дори и да не употребява такива, в желанието си да се правите на интересни, дори и да има ирония и сърказъм в коментара, тя може да не разбере.Ето за това България е заляна от друсалки и напушени пубери, и ми е писнало да ги гледам всеки ден такива.Останахме без Налоксон и Пилокарпин.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на tori
    Тревата е интересна идея. Определено ще крадна. :д От едно известно време и на мен хич не ми върви храната и вземам да се плаша.

Може би и от времето нямаш апетит , защото в тези жеги и аз не ям както примерно през зимата или по-студените месеци. Но все пак отиди на диетолог и той ще ти даде точен съвет и може би хранителен режим , за да си възвърнеш килограмите.

Цитирай Първоначално написано от rockandroll Виж мнението
    +1111 ;дд

Цитирай Първоначално написано от vivchu Виж мнението
    Трябва ми помощ наистина не знам какво се случва, от ден на ден ставам все по-слаба и по слаба момиче съм на 17 години висока, но съм 45 кила преди бях около 50, днес вече съм 44 и така всеки ден аз малко по малко изчезвам. Нямам никакъв апетит не мога да вкуся нищо не ми се яде пия някви хапчета за апетит но и те не помагат. Ако кача 2 килограма на следващия ден съм смъкнала 3кг. Моля ви помогнете ми, защото не мога така гледам се в огледалото и плача.. много съм слаба превръщам се в анорексичка! ;((
    От рода сте такива и затова и ти си така.

Мега фен Аватара на tori
    Пич, проблема не е в рода, а в това, че мацката няма апетит и определено не е много нормално да смъква килограми ей така. Слушайте се малко какви простотии говорите.

Супер фен
    намирисва ми на анорексияяяяяя

Мега фен Аватара на tori
    И е нужно да си толкова груб, защото... ?

Супер фен
    това е ролятa ми в този форум

И аз съм така :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си