- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой от форона тренира ли кикбокс
имам въпроси
ще ми се смеят ли ако съм супер начинаещ и съм се бил последно за близалка в детската градина?
Те са сериозни хора, не биха ти се присмивали, но и няма да смеят да ядат близалки около теб.
Търсиш такъв, в който задължително ползват протектори, иначе от многото удари по главите, се превръщат в това, от което се страхуваш.
Изгледай няколко филма с Джеки Чан, аз така се научих да се бия с петима, сега чакам да ми регистрират ръцете като смъртоносно оръжие, за да си изкарам раззрешително да ги ползва.
Какъв ти е толкова проблема да те гледат хората. Никой няма да ти се присмива, щом си начинаещ. Може примерно да те гледат, защото си нов и може би интересен а-у, но до там. Ще се запознаете, ще лафите, ще тренирате и т'ва е. Никой не го е*е за теб в тоя свят(изключвам родители/роднини, но и тях понякога.. мда). Гледай си кефа и не се интересувай какво мислят няк'ви рандъм хора, които не познаваш.
*сън*
Не се излагай...
като дойдеш в София, ш'та водя при мен да тренираш в ЦСКА, муай тай. Никой няма да ти се смее всичко е строго професионално, но бая бой ще ядеш в началото /като всеки тръгнал по този път./
А и треньорите ще те направят животно
Хранителни режими, тренировки всичко..
Аз ся ще комбинирам и с айкидо ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не ти трябва някой да те удря в главата
n00bs