.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Помощ

didi_stoqnova1234
    Guest

Exclamation Помощ

Здравейте! Харесвам едно момче. На еднаква възраст сме, даже сме родени на една и съща дата, в едно училище и много други общи неща. Запознах се с него сама, писахме си дълго време /и аз, и той ми пише/. Не се сдържах и наскоро му казах, че го харесвам. Той каза "сериозно ли" и аз отговорих "да". На другия ден продължихме да си пишем най-обикновени неща и така. Смеем се, пишем си, но днес ми видя съобщението и не иска да ми отговори. Но не за това ви пиша. После му звъннах иии...той каза "ало,ало" и му затворих. Не спира да ми звъни, даже звънна и от телефона на един приятел. Междудругото той май не знае номера ми. И така... Не сме си говорили на живо, но в училище и на една екскурзия постоянно ме гледаше. И аз го гледам. Въпросът ми е какво да правя сега. Да му се обадя ли по телефона, какво да му кажа на лагера за да му привлека вниманието.. Той си пада по забавни. И понеже нашата зодия (и на двамата) е риби, сме много срамежливи. Моля Ви, помогнете!

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не вярвам в тези неща със зодиите, една зодия не може да определи характера ти.
    Това със звъненето и затварянето на телефона е изключително детинско. Дори да ти няма номера винаги може да ти го намери от общ познат или приятел. Дръж се нормално както се държиш по принцип, не се прави на забавна или такива неща, за да му привлечеш вниманието, ако и той те харесва сам ще дойдеш и без да се правиш един вид на 'интересна'

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от didi_stoqnova1234 Виж мнението
    Не сме си говорили на живо ..
    При това положение всякакъв съвет е излишен..

Говорете си на живо значи, не му се обаждай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си