Тоя форум съм го позабравил в последните 5-6 години, ама как да е - да видим какво става наоколо Нещо ми се струва позамряло, ама може и да бъркам
Та по темата. Да видим какво ще излезе Имал съм сравнителни успехи със бивши/съфорумки преди време, но старата песен на нов глас звучи интересно
Вече съм свободен човек от известно време, та реших да поразровя старите приятни форуми от детството ми, все пак чат-пат виреят и некви свестни хора на повече от 12 уж. Търся си приятелка (от женски пол ) между 17 и 23-24 от София. Единствените ми претенции са да слуша всякаква музика, включително чалга, да обича да танцува, да е комуникативна (демек, ако отидем някъде да не трябва да съм и бавачка), да слуша Черно Фередже (!), да не е религиозна (будизмът се приема) да носи на майтап и ако е пълничка:
-Циците и да са пред корема, а не обратното (е, все пак за всеки влак си има пътници )
-Гъза и да не е по-широк от раменете
Предимствата са:
- Да учи/живее във Великобритания
- Да пие бира
- Да не пуши много трева и да не употребява твърде много други наркотици
За мене:
- на 20/21 съм
- Пуша цигари ( по договаряне )
- 1,83 метра на дължина (на широчина не знам колко съм, ама не е много)
- Всичките изисквания и предимства, които изисквам важат за мене
- Подрънквам на китара, подрънквал съм на пиано и съм пял тук таме, непрофесионално разбира се
Епилог
1. Нямам книжка/кола!
2. Кастингът ще се проведе на по бира/кафе някъде си със задължителното присъствие на майтапи, усмивки и простотии.
3. Явор, Мате и Мето не се приемат за кандидати ( в случай, че още виреят тука )
Ако имате други въпроси, притеснения и болежки може да ги споделите в темата, че да ги измислим :P
BTW - Емотиконките са лош (или пък не?) навик от моето детство - не се оплаквам, ако трябва да бъда честен.
+ Ако като излезете някъде, не можете да си извадите очите от телефона - не се хабете - разгледайте другите теми - форумът е голям все пак