.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

papugai, мисля, че ако на него му е проблем въобще няма да се занимава с мен. Пък и аз ако не съм сигурна, че има някакви симпатии към мен, няма да тръгна да му нахалствам... Все пак при възрастните мъже е сложно. Може да има жена, развод, деца... Всичко това трябва да се знае преди да са се започнали каквито и да е било отношения.

Само да уточня, че говоря за мъже, които не са се отчаяли от живота и мечтата им не е да прекарат вечерта на дивана... Зависи си от хората. Има ли доверие и любов всичко е Ок.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    papugai, мисля, че ако на него му е проблем въобще няма да се занимава с мен. Пък и аз ако не съм сигурна, че има някакви симпатии към мен, няма да тръгна да му нахалствам... Все пак при възрастните мъже е сложно. Може да има жена, развод, деца... Всичко това трябва да се знае преди да са се започнали каквито и да е било отношения.

Само да уточня, че говоря за мъже, които не са се отчаяли от живота и мечтата им не е да прекарат вечерта на дивана... Зависи си от хората. Има ли доверие и любов всичко е Ок.
    на колко си питч

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Има ли доверие и любов всичко е Ок.
    Защо си мисля, че няма да иска да правите любов, а само секс.
    Всъщност нещата стоят много по-различно. На мен ми е приятно да контактувам с по-млади, защото жените над 25 почват да се озъртат за мъж, който да загробят, те му викат бракуване. Разговорите с тях са опасна територия, винаги могат да решат, че искат повече и няма отърване, лично съм го изпитал, ебати кошмара е да те преследва жена, която е решила, че ще се омъжи за теб, защото ние нямам право на мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си