Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
"Аз съм безчувствен и не мога да заплача лесно. Трябва някой да ме съсипе от бой че да заплача."

Не можеш да чувстваш, защото го подтискаш и бягаш от това... Като мислиш, че не можеш да плачеш - крещи и бии по дърветата. Природата оправя всичко. Може също да пробваш да ходиш бос по земята, тя издърпва негативното и зарежда с положителна енергия. Къпане в чиста река...

Ако все пак си държиш на своето има един руски лекар, които е измислил терапия за хора като теб. С тънка пръчка, 30 удара по г*за всеки ден. Още първия ден ще имаш подобрение, със сигурност. Звучи смешно, но наистина съществува, дори той има институция, в която се прилагат тези работи.

Защо не се храниш та си под 50кг.? Трябва да осъзнаеш, че ти си отговорен за живота си, за здравето си и т.н., а не да оставяш другите да се грижат за теб. Ако наистина имаш желание да се промениш и да работиш над себе си бих ти помогнала, ако нямаш желание - няма смисъл да се хабя.
Ами това с пръчката и природата ми се струва малко тъпо макар че съм много суеверен. Ще взема някакви хапчета за напълняване и така ще реша проблема с външния ми вид макар че няма да е лесно. А до психическото ми състояние мисля да пробвам медитация? Като те гледам как пишеш съм сигурен че медитираш.