.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Question Възрастовата разлика?

Според вас каква е най - приемливата разлика в годините за една двойка? И смятате ли за нормални връзки, в които партньорите са с по 5/6 години възрастова разлика?
    Благодаря предварително на тези, които ще отделят време, за да споделят мнението си !

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    14-19 почти винаги е умопомрачителна разлика
    22-27 обаче е ок
    При мен лично винаги се получава така, че ми привличат вниманието момчета, които са приблизително колкото мен, макс. 3 години в полза на момчето. Не го целя, хах. Като цяло, както повечето хора са разбрали, не е във вързастовата разлика ключът към успешната връзка.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Много зависи от възрастта на хората.
    В момента съм във връзка с човек, който е 6 години по-голям от мен и разликата не се усеща, но ако това се беше случило когато аз бях на 14-15, а той да е на 20-21, нещата щяха да са съвсем различни.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Има хора с по-голяма разлика, но са заедно. Например едно момиче от моя клас, на 17 е, вече две години поддържа връзка с мъж на 34, лично според мен не е много нормално и винаги съм се чудела за какво точно си говорят по цял ден йато се има предвид, че са почти винаги заедно или пък си пишат. Всеки с мнението и вкуса си, за мен 3-4 години разлика, не повече.

Аз съм почти на 17 и едно момиче което е почти на 11 ми каза по Facebook че ме харесва. Казах и че е много малка за мен.. за мен 6 години са голяма разлика, към 4 макс!

Мега фен Аватара на xoxi
    Възрастта не определя човека.
    И 10 години разлика си е окей, стига да става въпрос за връзка между зрели хора, които знаят какво искат и са се изградили малко или много като личности. Куп примери има за хора без разлика в годините, които едва се търпят и непрекъснато се карат... А има и такива, които имат по-голяма разлика в годините, но се разбират чудесно, живеят си спокойно и нямат никакви ядове. Любов да има, пък другото...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи от възрастта,на които са двамата.За мен лично най-много 4-5 години са окей.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Зависи на какъв етап от развитието си. Има мацки на по 25 години, които се държат като 15 годишни кифли, както и пичове на 30, където не знаят как да заговорят една жена. Също има и тийнейджърки, които разсъждават доста зряло за възрастта си, както и отговорни младежи. Важното е да намериш човек, който е на твоят акъл.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Зависи от възрастта на двамата по отделно. Демек, както казаха горе 14-19 е смешно, но 22-27 е нормално. Важното е да са на един акъл.
    И все пак повече от 7-8 години ми се виждат много.. освен ако не сте на 30-40 d;

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ellzyy Виж мнението
    Според вас каква е най - приемливата разлика в годините за една двойка? И смятате ли за нормални връзки, в които партньорите са с по 5/6 години възрастова разлика?
    Толкова години смятам за прилични, ако са на 20-25. И пак си зависи от хората.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Възрастта не определя човека.
    И 10 години разлика си е окей, стига да става въпрос за връзка между зрели хора, които знаят какво искат и са се изградили малко или много като личности. Куп примери има за хора без разлика в годините, които едва се търпят и непрекъснато се карат... А има и такива, които имат по-голяма разлика в годините, но се разбират чудесно, живеят си спокойно и нямат никакви ядове. Любов да има, пък другото...
    +1
    Аз се разбирам много по-добре с по-възрастни мъже. Ако си харесам някого и 15 години разлика да има няма да е проблем за мен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Ако си харесам някого и 15 години разлика да има няма да е проблем за мен.
    Няма да е проблем за теб, а неговото мнение дали е от значение ?

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Аз съм почти на 17 и едно момиче което е почти на 11 ми каза по Facebook че ме харесва. Казах и че е много малка за мен.. за мен 6 години са голяма разлика, към 4 макс!
    Значи някоя 13 годишна ти е точно, може дори да те научи на някои техники.
    Последно редактирано от papugai : 07-15-2014 на 15:17

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w1...0%B5%D1%80.jpg
    17 години разлика Пфу,бръс...
    За любовта граници нямало...да бее...

5-6 години разлика за мен си е нормално

papugai, мисля, че ако на него му е проблем въобще няма да се занимава с мен. Пък и аз ако не съм сигурна, че има някакви симпатии към мен, няма да тръгна да му нахалствам... Все пак при възрастните мъже е сложно. Може да има жена, развод, деца... Всичко това трябва да се знае преди да са се започнали каквито и да е било отношения.

Само да уточня, че говоря за мъже, които не са се отчаяли от живота и мечтата им не е да прекарат вечерта на дивана... Зависи си от хората. Има ли доверие и любов всичко е Ок.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w1...0%B5%D1%80.jpg
    17 години разлика Пфу,бръс...
    За любовта граници нямало...да бее...

5-6 години разлика за мен си е нормално
    недей така тоя преди 10 години беше страшно пиче не знам кво му се е случило
    щях да кажа че събуей очевидно му се е случило ама хахахаха
    може да му гледа стари фотоси докато се лиубиат

За парите граници няма

Зависи от възрастта, акъла на двамата и времето, когато са се срещнали. Ако на 15 си с мъж на 25 е много, но ако на 40 си с мъж на 50, защо не?

А да споменем, че не е нужно мъжът да е по-голям. Може и обратното.

Мега фен Аватара на 102
    papugai, мисля, че ако на него му е проблем въобще няма да се занимава с мен. Пък и аз ако не съм сигурна, че има някакви симпатии към мен, няма да тръгна да му нахалствам... Все пак при възрастните мъже е сложно. Може да има жена, развод, деца... Всичко това трябва да се знае преди да са се започнали каквито и да е било отношения.

Само да уточня, че говоря за мъже, които не са се отчаяли от живота и мечтата им не е да прекарат вечерта на дивана... Зависи си от хората. Има ли доверие и любов всичко е Ок.
    на колко си питч

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    недей така тоя преди 10 години беше страшно пиче не знам кво му се е случило
    щях да кажа че събуей очевидно му се е случило ама хахахаха
    може да му гледа стари фотоси докато се лиубиат
    Наистина беше
    каква ирония въобще не бях забелязала бекграунда

Има ли доверие и любов всичко е Ок.
    Защо си мисля, че няма да иска да правите любов, а само секс.
    Всъщност нещата стоят много по-различно. На мен ми е приятно да контактувам с по-млади, защото жените над 25 почват да се озъртат за мъж, който да загробят, те му викат бракуване. Разговорите с тях са опасна територия, винаги могат да решат, че искат повече и няма отърване, лично съм го изпитал, ебати кошмара е да те преследва жена, която е решила, че ще се омъжи за теб, защото ние нямам право на мнение.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Няма да е проблем за теб, а неговото мнение дали е от значение ?

Значи някоя 13 годишна ти е точно, може дори да те научи на някои техники.
    Брато аз като бях 10 годишен си харесвах 22 годишната братовчедка на един приятел. Ходя един ден и я виждам облечена в оранжево и направо ми грабна очите! Аз не гледам годините освен ако разликата не е прекалено голяма.

Те тук 10 годишните питат дали може да са забременили някоя, къде си тръгнал да се хвалиш.

Това е естествено и няма значение от възрастта. Дали е на 25 или 35 винаги ще има хора, които искат просто секс, но тези неща е хубаво да се знаят преди започването на каквото и да било. Това е лесна работа да разбереш кой, какво иска от теб. Като му видиш мазния, перверзен поглед - бягай надалеч. хахахахах

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    За мен по принцип максималната граница е 10тина години. Не виждам защо не, ако нещата си вървят както трябва.
    А иначе да, изглежда странно, ако 20 годишна излиза с 30 годишен, а по-късно, когато са на 70 и 80 - не. Просто разликата върви пропорционално със живота ни. За 20 годишна, 10 години разлика са 1/2 от живота й, за 70 годишна - 1/7, и с изминаване на годините, частите ще се смаляват. За това и когато порастваме дните и годините ни се струват, че минават по-бързо.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Не мога да кажа, че има максимална разлика. Аз лично не харесвам момчета на моите години, винаги съм си падала по по-големи. Иначе разлика 5 години е неприемлива, когато единият е на 12, другият на 17. Но 20-25 вече е съвсем различно. Разликата ни с моя приятел е 8 години и се чувстваме доста добре така. Нито е прекалено голяма, нито прекалено малка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Няма значение разликата във възрастта. Разликата е единствено в акъла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си