Според мен дори и чувството на очакване и радост, което изпитваш за всяко нейно следващо съобщение, смс или писмо е страхотно и си струва. Да, може да не тръгнете и дори може да не се запознаете. Какво от това? Все пак, чувството да си пишеш с някой толкова много и да очакваш с нетърпение следващата връзка е невероятно!
Сега на въпроса: фактът, че тя ти отделя толкова време - да отговаря и да пише дълги съобщения, сам по себе си означава, че много се наслаждава на комуникацията с теб!
Като оставим настрана съвсем директния подход да започнеш да подпитваш девойката дали те харесва или да хванеш най-удобното превозно средство и да се изръсиш в нейния град, мисля, че може да се приложен хибриден вариант, а именно:
Кажи й , че еди-кога-си (в рамките на седмицата или месеца) имаш път към нейния град и я попитай дали би искала да се видите. Ако започне да увърта, значи се кефи да си пишете, но не достатъчно, за да имате нещо повече от това. Ако с готовност се съгласи... Ми, започвай да събираш пари за билет .