- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Софийски университет?
Не точно.. Чудя се какво да правя с живота си, но съм на индивидуална форма.. Горе-долу.. Сложно е, СМИСЪЛ РЕДОВЕН СЕ ВОДЯ, но разбирам се с преподавателите, че работя извън София и те ми пращат повечето неща по мейла, колегите също ми пращат квото могат и другото си го търся сам, специалността е рядка и гледат да ме задържат. Което е яко, смисъл влизат ми в положение преподавателите и ръководителя на специалността. Изпити всичко си ходя нормално.. Почти не ходя на лекции и за сега имам проблеми само с един предмет (преподавател), който ще го изкарам след 4ти курс.. Иначе имам вариант да презапиша (всичките ми изпити ги признават) и да остана в същия курс, ама друга специалност.. Или да върна един курс назад ама да се прехвърля арабистика.. Но за сега това не ми е приоритет, имам други неща на красивата главица.. Пък и има(х) колеги, които са вишисти, а взема(х)ме еднакви заплати.. (Масово) и се чудя като цяло дали въобще да оставам в България, сигурно ще избутам така до 4ти курс и ще бягам за магистър в чужбина..
//Не съм на такава форма на обучение, защото много искам, просто се наложи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.