- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата в годините
Хай,
Какво мислите за възрастовата разлика в полза на момичето? Срамно ли е да си с някой по - млад и става ли ви гадно ако в документите ви пише, че вие сте примерно 1995, а той 1996,1997 и т.н.? Една позната ходи с 1996 и я съдират от подигравки и обсъждане, че не може да си намери някой на нейните години или по - голям, а и сега и аз съм в такава ситуация и търся мнения.
Всичко зависи какво харесва дадения човек. Аз винаги съм харесвала по-големи, опитвала съм с набори... все греди! Не бих се хванала с по-малък, просто не ме привлича. От друга страна една година не е толкова голяма разлика. Имам познати, които са вече семейство, тя е на 30, той е половин година по-малък, но са в различни години. И са прекрасно семейство.
Ако харесваш някого, но имаш колебания само заради коментарите на околните, помисли си добре, дали ти пука толкова какво мислят другите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е срамно, ако се разбирате.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вече има такава тема за възрастовите разлики. Ако наистина смяташ, че момчето си струва не трябва да ти пука. Малоумно е да се подиграват за такива неща. Може по документи да е 97 и да мисли като по-малък или по-голям. 1-2 години не са голяма разлика. Не трябва да ти пука чуждото мнение, ако си щастлива с този човек.
Щом не би се събрала с дадено момче, само заради мнението на околните.. работата не е добре.
Не е проблем възрастовата разлика, стига да знаят какво искат и да се разбират като големи хора.
Майка е с 2 години по-голяма от баща ми, а има още много такива двойки/семейства.
Ако го харесваш, не му мисли толкова и не се съобразявай с мнението на околните. Гони си щастието.
аз бях пробвала, 22-20 в моя полза, ами не беше наред нещо, повечето неща бяха ок, но сякаш той се стараеше да изглежда по-голям пред мен, а не беше така като цяло
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Стига с тези разлики в годините! Не виждам нищо лошо да си с някой много по-голям/малък. Ако наистина се обичате, никога няма да ви пука за мнението на хората. Хората винаги ще обсъждат, ще се подиграват и т.н.![]()
Момчетата се развиват малко по - бавно и определено се усеща разликата. Според мен след 25та година, т.е вече мъже разликата не би повлияла, но сега да.
Всичко зависи само от теб ако искаш да си с този човек не трябва да ти пука от мнението на другите