.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Elena3
    Guest

Angry Как да я разкарам от играта?

Здравейте! Харесвам едно момче. Той обаче си има приятелка! Знам ,че ако са щастливи не трябва да ги разделям,но в този случай е по-различно. Тя го използва,поне според мен! Всеки ден " искам това,искам онова..." И най прословутата и фраза "ооо,Марти,миличък..." Най-много ме ядоса един път когато Марти беше закъсал финансово и тя веднага "О,Марти, искам..." И той за първи път и отказа и тя се ядоса и му каза "КРАЙ! Щом не искаш -късаме!!! Аз и без това ще тръгна с...(и т.н.)" той много я обича и се натъжи много. Дойде ми да я убия тази пикла,но няма да приема затвор заради нея. На следващия ден той и купи това което искаше и тя веднага го прегърна и пак станаха гаджета. Моля ви кажете ми как да я накарам да спре да го измъчва?
    П.П тя е блондинка!

Мега фен Аватара на tori
    П.П ти си неуспешен трол!

Elena3
    Guest
    П.П Не съм трол.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    П.П и да не си трол какво общо има, че тя е блондинка? ;д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    П.П и да не си трол какво общо има, че тя е блондинка? ;д
    Опасни сте вие блондинките
    maDamn

Супер фен
    Кажи, че си бременна. 100 процента ще сте заедно след това.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Запиши се на кастинг за сценаристи на турски сапунки.

-Дежурен 112 слуша, какъв е случая
    -Моля помогнете ми...две момичета се бият за мен
    -Господине, много хора биха се зарадвали на това
    -Да бе, ама грозничката побеждава

демек - щибни й един и й кажи да се чупи

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението
    -Дежурен 112 слуша, какъв е случая
    -Моля помогнете ми...две момичета се бият за мен
    -Господине, много хора биха се зарадвали на това
    -Да бе, ама грозничката побеждава

демек - щибни й един и й кажи да се чупи
    +1 Подкрепям твоята гледна точка.

Не е твоя работа да разкарваш неговото гадже. Дори тя действително да се държи зле с него, единственият, който може да му помогне, е той самият на себе си. Ако той не се осъзнае, няма какво да се направи.

Ми ако толкова много искаш да я разкараш се вземи в ръце и си пусни чара Той няма да те забележи ако си стоиш от страни и го съжаляваш тайно. В крайна сметка може той сам да се осъзнае и да му писне..ти можеш да му покажеш..че може да получи нещо по-добро. Един форум няма да ти помогне кой знае колко..даже изобщо няма да ти помогне ..ако искаш момчето просто си го вземи.

Супер фен Аватара на Christinna
    То ако трябва да се бориш за вниманието му или по скоро ако трябва да се опитваш да "разкараш" сегашната му приятелка, начи не е твоя човек. Смисъл щом той не го осъзнава ЯВНО и още е с нея, защо трябва ти да се намесваш?

Не знам какво има между вас обаче ако си по близка така до него абе дори и да не си отиди при нея ако смяташ че е по силите я хвани за косата и и кажи да престане да го тормози защото скоро ще остане без него .. но в този случай тя ще спре и ще останат заедно но ако ти искаш да имаш нещо общо с него просто отивай при него говори като приятелка с него да види другата граница а не само лигавата и простата след най-много 10 дена ще те забележи .. малко по малко му показвай че имаш симпатии и работата ще стане по скоро от колкото си очаквала

Супер фен Аватара на Christinna
    Не се заблуждавай от коментарите, ако не е с теб все още, няма и да бъде.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от FuckingWithYou Виж мнението
    Не знам какво има между вас обаче ако си по близка така до него абе дори и да не си отиди при нея ако смяташ че е по силите я хвани за косата и и кажи да престане да го тормози защото скоро ще остане без него .. но в този случай тя ще спре и ще останат заедно но ако ти искаш да имаш нещо общо с него просто отивай при него говори като приятелка с него да види другата граница а не само лигавата и простата след най-много 10 дена ще те забележи .. малко по малко му показвай че имаш симпатии и работата ще стане по скоро от колкото си очаквала
    Не разбирам кой би искал да излиза с човек, който заради новата, заебава старата си приятелка. Има едно нещо дето му се вика карма. Тя се появява от време на време и ти ебава майката.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Не се заблуждавай от коментарите, ако не е с теб все още, няма и да бъде.
    Много точно.

Срещу любовното оглупяване не можеш да се бориш

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Сложи й отрова в питието или се промъкни в дома й и я убий.
    Не знам дали си трол, но ако не си - не се занимавай с глупости. Не прави да не кажа какви номера, защото не те познавам и не искам да те обиждам. Това е твое мнение, на него очевидно си му харесва такава каквато е.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Elena3 Виж мнението
    Здравейте! Харесвам едно момче. Той обаче си има приятелка! Знам ,че ако са щастливи не трябва да ги разделям,но в този случай е по-различно. Тя го използва,поне според мен! Всеки ден " искам това,искам онова..." И най прословутата и фраза "ооо,Марти,миличък..." Най-много ме ядоса един път когато Марти беше закъсал финансово и тя веднага "О,Марти, искам..." И той за първи път и отказа и тя се ядоса и му каза "КРАЙ! Щом не искаш -късаме!!! Аз и без това ще тръгна с...(и т.н.)" той много я обича и се натъжи много. Дойде ми да я убия тази пикла,но няма да приема затвор заради нея. На следващия ден той и купи това което искаше и тя веднага го прегърна и пак станаха гаджета. Моля ви кажете ми как да я накарам да спре да го измъчва?
    П.П тя е блондинка!
    Направи на Мартинчо магия за любов. За целта ще са ти нужни следните съставки:
    1. Косъм от подмишница на ялова вещица;
    2. Нокът от склопен дявол;
    3. Мъди от кривогледа катерица;
    4. Сок от глухарчета 300гр.
    5. Сол на вкус
    6. Магданос (за аромат)

Слагаш всички продукти в една тенджера под налягане и вариш 24 часа (като внимаваш да не гръмне). След това слагаш в хладилника да стегне за 40 дена и накрая му го сервирай топло в чаша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си