Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
Сега има едно ново аниме, Terror in Tokyo, много прилича на Death Note, заслужава си гледането според мен.
хм, да... трябва да му хвърля един поглед на това Zankyou No Terror ако наистина прилича на Death Note!

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
strong absence of a woman detected
Truth has been spoken!!

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
Японските анимета са на ниво, за което от Дисни(рисуващите) могат само да мечтаят, а повечето от тях са по-забавни от всички американски ситкоми от категория комедия, които са излизали през последните 10 години. Аз гледам, дори почти само анимета, гледал съм страшно много, но не помня почти никое, защото целта на филмите за забавления е да те забавляват, не да те карат да размишляваш или да ги помниш.
Определено аниметата имат в себе си нещо много по-интригуващо от нещата на Дисни (но да си призная, много обичам да си пея песничките от тяхните филмчета.. жалко че в аниметата рядко има такива песнички >.<). Мисля, че американците имат много да учат от японските анимации. Едно вдъхновено от аниметата американско чудо е Avatar:The Last Airbender, което се оказа доста сполучливо, каквото най-вероятно ще бъде и продължението му The Legend of Korra. ^-^
А всъщност много се радвам, че имам способността да забравям аниметата, които съм гледала. Така след време мога да ги гледам пак и да им се наслаждавам дори повече.