- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аниме/манга фенове?
я кажете някое аниме подобно на say i love you..за феновете на романтика препоръчвам golden time много романтично и забавно е а 3д кун ме разбиваше от смяхDD
---спойлери за атаката на титаните-----
как реагирахте като разбрахте че райнър е бронирания,аз самата се шокирах както каза ерен бертолд на страна ама райнър им е като по голям брат
*и аз предупреждавам за опасност да си спойлнете титаните, ако прочетете коментара ми по-долу*
Вярно, за Бертолд е обяснимо, понеже той сякаш по не се занимаваше с други хора и се държеше за Райнър както кърмаче за майка си, едва ли не. А Райнър, от друга страна, беше якия пич - не чак душата на компанията or sth ама всяваше респект и освен това супер много помагаше на всички - както казваш, че им е като онийчан. Даже някой и друг чаптър преди да каже на Ерен спаси Кони буквално от чиста смърт.
Ама започна да се развива доста бързичко действието вече в мангата. Титан-маймуна, стена - уж разбита, ама не, всички тея неща с Имир... Жанрът мистерия се застъпва сериозно вече. Но най-много се чудя за тая сценка от миналото дето им показаха - с това как Имир изяжда другарите им или семейството им, не помня вечеДали е преди да са станали титани - сигурно, но как така са се измъкнали? А това са само част от неизвестните. Да не забравяме и Криста/Хистория, която уж има някакъв коз за разкриването на тайните около титаните, но и това вероятно просто трябва да изчакам, за да видя. Както и как се става титан, за бога - може би всички оцеляват и се превръщат в титани, но само един вид "каймакът" се връща от мъртвите със супер яките сили, както стана с Ерен.
Но така или иначе мангата се развива доста непредсказуемо. Да, след Ани и Ерен, вече беше ясно, че титани-хора ще никнат като гъби, но аз поне очаквах да дойдат отвън. Не съм много напред в мангата, но усещам, че титанът-маймуна е бащата на Ерен. Много ще се изкефя ако майка му също е станала титан, направо ще се разрева, че е жива сигурно.Като се замисля, обаче, има опасност мангата да се превърне (а в последствие и анимето) просто в бойно поле или кик-бокс арена за титани, което много се надявам да не стане!
Излезе и друго - очевидно титаните-хора не са координирани, но Бертолд и Райнър бяха заедно. Което пък отново ме кара да предполагам, че ще се зародят някви такива групички от титани и накрая ще се избият. Може би всичко ще си дойде на мястото, ако разберем why on earth do those titans fight и защо само Ерен е самотният "добричък" титан, който е на страната на хората.
Абе изобщо доста може да се предполага за това какво ще се случи... Ти какво мислиш? Само не ми сполвай по-нататък от битката между двамата, ако можеИ впрочем, отбор Utsukushii, които превеждат манга, са го хванали от чаптъра, до който спира анимето - хвърли един поглед: http://www.utsukushii-bg.com/manga/S...20no%20Kyojin/
![]()