.
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Threaded View

От миналата година нещо съм се зарибила по аниметата. Скоро реших да ги си ги припомня (това беше явната причина която дадох пред себе си - скритата беше, че ми беше любопитно колко съм изгледала) и бяха към 55. В крайна сметка наистина доста се зарибих (а и още съм си зарибена). Забавното беше, че преди да ги започна бях меко казано скептична, а ги започнах, защото за момента ми беше много скучно и не можах да си намеря нищо за гледане/четене. Още в 7 клас имах една приятелка от другия клас, която беше голям фен на Fairy tail и непрекъснато ми говореше за него, макар че за съжаление си спомням, че не ѝ обръщах много внимание. Първото ми аниме, по което като малка бях много зарибена, беше Наруто, на което се върнах март миналата година. Мангата засега не ме влече, чела съм само колкото да видя какво става на края на 1-2 анимета, които не бяха довършени От няколко седмици съм на Gintama, а скоро започнах и Steins;Gate. Има да изгледам и последните 2 епизода на Kill la Kill. А последното което изгледах беше третият сезон на Kuroko no basuke. Мисля, че беше от One Piece (което гледах миналото лято) започнах да гледам само subbed (от резултат на което започнах да се улавям, че разбирам какво означават някои думи/фрази освен задължителното baka ), макар че и на Naruto и Bleach, когато стигнах до края на дублираните епизоди и се наложи да гледам със английски субтитри. Едно от многото неща които приятно ме изненадаха аниметата е саундтрака - има много парчета които доста ми харесаха и даже имам и на телефона
    П.П.: Хм... поста стана по-дълъг от колкото очаквах.
    П.П.2: На Steins;Gate засега изгледах само един епизод по-миналата вечер и още не съм започнала втори. Ако някой го е гледал би ли споделил кратко впечатление?
    П.П.3: Заради аниметата започнах да се интересувам и повече за Япония (културата, историята, езика, кухнята etc.).
    П.П.4:
    Цитирай Първоначално написано от 500 Виж мнението
    я кажете някое аниме подобно на say i love you..за феновете на романтика препоръчвам golden time много романтично и забавно е а 3д кун ме разбиваше от смях DD
    Не знам доколко са подобни, но от shoujo ми харесаха Kimi no todoke, Kaichou wa maid-sama, Tonari no kaibutsu-kun, Ao Haru Ride и Shigatsu wa kimi no uso. Щом ти е харесало sukitte ii na yo, мисля че и поне едно от тези ще ти хареса. А последното (Shigatsu wa kimi no uso) е доста емоционално, особено краят
    Последно редактирано от Jane-Ann : 07-20-2015 на 16:43

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си