- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак на белия дроб
ЗдравейтеМного съм притеснена и искам да ми отговорите честно. Баба ми е болна от рак на белия дроб и сега изследванията показват , че левия бял дроб го няма , а десния е пълен с течност , също така хемоглобина и е нисък. Искам да ви попитам как стоят нещата ? Благодаря предварително
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Ами зависи, в кой стадий е рака, и дали има метастази в околните тъкани, но от прочетеното, съжалявам, но нещата са доста зле.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Няма да се спаси от рака. Единственият плюс е, че при възрастните се развива по-бавно. Ако има и метастази обаче е много лоша работата. Човек принципно може да живее и с един лоб. колко дълго ще живее зависи изцяло от разсейките и рака, но както го описваш не е розово положението. Съжалявам.
не е ли по-добре да питаш лекарите или да се разровиш за малко информация, отколкото да питаш хора в тийн форум ?
Ако е малка, точно пък на нея лекарите ще дават обяснения.
Благодаря ви за отговорите. Аз мисля , че има метастази , поне така предполагат лекарите , защото има болки в гърба..
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Състоянието на баба ти е безнадеждно. Ниският хемоглобин е много лош показател. Помислете дали има нужда да се оперира - все пак е възрастен човек, може и да не се събуди. По добре с поддържаща терапия да си поживее докато и е писано.
Не може да се направи операция. В момента не я лекуват с нищо ...