- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ?
Вчера правихме секс с моя приятел два пъти.Първия път беше с презерватив и всичко си беше наред.След това аз влезнах в банята да се изкъпя.Минаха 30-40 мин и почнахме пак.Той не си взе душ.Този път беше без презерватив.Не е свършвал в мен.Та въпросът ми е може ли да е останала сперма по пениса му още от първия път и да съм бременна.Според мен не е възможно, защото сперматозоидите умират и засъхват. Той каза че не е ималло нищо.Чакам мнения.
Възможно е да са останали сперматозоиди по пениса му, но не е възможно да си забременяла, а пък и сперматозоидите на кислородна среда не държат много така че спокойно) всичко е окей, щом не е свършвал в теб
Абе хора постоянно пишете такива неща.. За да няма такива моменти кондоми има, защо 2рия път без? Това си е ваша работа и лично мое мнение, но за най-голяма защита с презерватив..
По-скоро не си бременна , засъхнала сперма сигурно е имало, но вероятността да забременееш така е нищожна, все пак филмът си е филм.
Следващият път правете секс с презерватив и го подсещай да си мие пениса между отделните актове.
Аман от експерти. Това са тотални глупости! Да не би вагината ти да е не килоросна среда? може би е силициева или подобна.
Разбира се, че може да се забременее от това. Да останали са сперматозоиди по пениса му - няма как да е иначе. Те са милиони презерватива и размазва стабилно по цялата главичка. Освен това по време на секс се отделя една хлъзгава течност от главичката на пениса - прозрачна и на леки папки - забелязали ли сте? Е да , не е 100% сперма, но в нея се намират няколко хиляди сперматозоиди... във всяка капка. А както знаем на теб ти е нужен един единствен. Количествените натрупвания в случая не са важни.
На кратко - мислете малко повече. Има поне 100 статии по темата в този сайт. Трябва ли да направите аборт, за да имате стимул да прочетете 5 реда. Само това не разбирам...
...и още нещо - дали си бременна или не може да покаже само теста. Знам, че хороскопа, гледането на кафе, боб и форумни коментари е по-удачно за теб, но вярвай ми - само теста ще да е правилния.
Мадам iakatamacka хайде отиди и се пообразовай малко повече, та тогава пиши, а ?
1-во този един сперматозоид... Как забога разбра, че точно 1 сперматозоид навлязъл във влагалището може да те забремени !?
2-ро тази така наречена от теб течност до сега не я бях чувал никога...
3-то влагалището, кислородна среда Axaxaxaxaxaxaxa.... просто.... да не чува това моята госпожа по биология, че ...
Правите глупости. Ако правите секс, първият път може да е без гума, но следващите задължително със. В уретрата има останали сперматозоиди. Поне се къпете и той да пишка между тековете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Филмираш се излишно. Не си бременна, но както и други са ти казали ако стане да се изкъпе ще е по - сигурно.
Бременна си 100% или повече.
Може и да си , може и да не си. напрей си тест за бременност (след 14 ден) или отиди на гинеколог . Пак казвам може и да си , може и да не си!
Тука познаваме на 140%, да не кажа на 150%. Все пак всички дами са забременявали по 5, да не кажа 6 пъти и знаят процентните вероятности за забременяване от изсъхнала семенна течност, непочистен чеп и мъзга.