- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем с задържането на сперматозоидите?
Здравейте, излизам с едно момиче вече от 3-4 месеца. Но първия път когато го правихме, аз много бях притеснен и много бързо се “изпразних” , помислих ме , че е от притеснение , но уви следващите пъти когато правехме любов пак така, на 4-5 минута аз се “празних” , просто не мога да задържам повече ...... След като скъсахме започнах да се задоволявам съмичък “лъсках” , но и така проблема е на лице. Над 4-5 минути не мога да задържам. Бихте ли ме посъветва ли , какви хапчета да си взема за по-дълъг секс? Наскоро се запознах с едно, много готино момиче, тя иска да го направим, но мен ме притеснява пак мисълта, че мога да се изложа ......
П.п. Забравих да кажа, че съм на 20 год.
Излизай с грозни или ги карай да си махат грима преди да се ебете, дори може да не го вдигнеш, което е минус, или плюс, понякога не искаме да си спомняме, с какви маймуни сме го правили.
Това определено, няма да ми помогне. Просто когато съм с момиче, след като го сложа и на 2-3-тата минута се "изхвърлям" , а това за мен е проблем.
Ми това е защото си бременен![]()
Търся помощ, а не някой да се базика с мен.!!!
Ми... как да ти кажа? Докато я чукаш мисли за баба си или майка си.
![]()
Връзваш го с сичка сила и нема да може да излезе и да искаш
принципно това е често срещан проблем при по-младите и всички те тролират, защото знаят че е нормално (все едно някое момиче да пусне тема "много съм раздразнителна когато ми дойде")
с времето и опита ще се научиш кога ти идва връхната точка и една идея преди нея ще се спреш...ще охладиш малко страстите за да имаш втори шанс.
Колкото по-редновно правиш (какъвто и да е вид) секс, толкова повече организма ти ще свикне и ще му трябва повече време/ще издържаш повече.
Представи си го като тичане - ако тръгнеш да тичаш ще се измориш за 10 минути. Ако всеки ден тичаш ще намериш подходящото темпо и честота на дишане при които след време ще можеш да издържаш и на 3-4 часове маратон.
При по-неопитните момчета с всяка нова девойка свършването е сравнително бързо...случвало ми се е само при разкопчаването на ципа да се оцапам. Но те и девойките си го знаят това и ако си заслужават няма да те накрат да се почувстваш неудобно, а по-скоро ще оценят факта колко са те възбудили...ще ти дадат малко време и ще ти доставят повторно удоволствие.
пп: има си и презервативи с допълнителен лубрикант, който сподпомага задържането. Можеш да ги пробваш и без да правиш класическия секс, а просто когато ръкоблудстваш. Аз лично съм тествал сивите на дюрекс и първоначалното усещане е малко странно и много нетипично, та ми спадна...но с пододящите ласки се върнах във форма и имах към 40минутно изживяване, което си заслужаваше и за двете страни!
Пробвай да го изкараш малко преди да свършиш и като се успокои продължаваш. Или пък мастурбирай половин час преди секса за да намалиш чувствителността.
Mutural pleasure май се каьваха тези на дюрекс. Иначе повече опит му е майката.
Лъскай преди секс. Така би трябвало да издържаш поне малко повече.
Има едни презервативи на Дюрекс, които са уж за по-дълго удоволствие, но са гадни. По-малки са от стандартните, а и може да ти спадне от тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма никакъв проблем, и аз свършвам след 5-6 минути, но после бързо "презареждам" и държа доста повече, след вторият тек пък да не говорим...![]()