.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Wink Как да оформя ноктите си ?

Здравейте,
    Намерих една такава тема но беше от 2009 и никой вече не пишеше в нея та въпросът ми е вие как оформяте ноктите си - с пила, нокторезачка или ножичка и който има възможност нека сподели и снимки.. благодаря за мненията предварително..
    П.П.: Може да давате идеи и за различни маникюри според формата

Супер фен Аватара на mayaaa
    Не мисля, че някое момиче оформя ноктите си с друго, освен с пила. И все пак, аз съм с такава. Сега ми се върти в главата да си купя стъклена, че нещо много ги хвалят, но още не съм решила.

Не знам, при мен лично не ми се получава много добре с пила, защото ми се получава едно разслояване.. Може би аз не правя нещо правилно. А какво точно представляват тези стъклени пили ?

Мразя пили по принцип.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Преди и аз ги оформях с този тип пили - http://domashna-kozmetika.com/563-98...na-pila-18.jpg, но не ми са се разслоявали ноктите от тях.
    Преди няколко месеца годеникът ми, ми подари професионална електрическа пила за нокти, и вече само с нея, доста по лесно и бързо се получава. Нещо подобно представлява - http://sapirshop.com/img/products/pr...931813%20a.jpg има за по финно и за по грубо полиране.

Голям фен Аватара на .Wonder
    И аз преди ползвах картонени и метални, но преди няколко месеца си купих стъклена пила и не мисля, че съм взимала по-добро решение за ноктите си някога. Силно ви я препоръчвам, няма го това разслояване, което наблюдавах при картонените и финишът е много фин, ноктите не дерат и не се "закачват" по дрехите.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Не мисля, че някое момиче оформя ноктите си с друго, освен с пила. И все пак, аз съм с такава. Сега ми се върти в главата да си купя стъклена, че нещо много ги хвалят, но още не съм решила.
    Да! Kупи си!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Като сте тръгнали.. По колко парички са стъклените?
    *сън*

Моята до колкото помня беше около 3-4 лв.(аз си всех малка пила,че голямата беше 7-8,а нямах толкова в мен :д)

Цитирай Първоначално написано от Mischeto Виж мнението
    Моята до колкото помня беше около 3-4 лв.(аз си всех малка пила,че голямата беше 7-8,а нямах толкова в мен :д)
    мерси за инфото, а горе-долу какво представляват малките и големите и каква е разликата ?

Ами едната е по-дълга от другата(има и накакви с глупости по тях,но аз си взех нормална пила )

П.П
    Под глупости разбирай окраса :д

Цитирай Първоначално написано от Mischeto Виж мнението
    Ами едната е по-дълга от другата(има и накакви с глупости по тях,но аз си взех нормална пила )

П.П
    Под глупости разбирай окраса :д
    Мерси за инфото.. днес ще мина през двата козметични магазина да видя какви има, проверих в един смесен хранителен и козметичен, но нямаше. След като си взема ще кажа резултата

Купих си професионална стъклена пила от маникюристката ми за 24 лева. Моя приятелка си взе от магазините за левче - 2,40. Пилила съм ноктите си и с двете и не виждам разлика, така че мен ако питаш не залагай на нещо скъпо.

Цитирай Първоначално написано от DarkEmotionS Виж мнението
    Купих си професионална стъклена пила от маникюристката ми за 24 лева. Моя приятелка си взе от магазините за левче - 2,40. Пилила съм ноктите си и с двете и не виждам разлика, така че мен ако питаш не залагай на нещо скъпо.
    Аз си я взех от аптеката.

Като цяло мисля, че ще останеш доволна от пилата. Определено е по-добре от другите видове...

anonymous708973
    Guest
    От години само със стъклена пила, състоянието на ноктите ми се мени, едва ли е от пилата.
    Моята е на Кико, има я в сайта им. Виждала съм по 7-8 лв, виждала съм и по 20.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Не мисля, че някое момиче оформя ноктите си с друго, освен с пила.
    Аз ако мн ги скъсявам, ги режа със специална ножичка (имам фобия от нокторезачки), изобщо, максимално избягвам да ги пиля.
    И аз съм чувала мн добри отзиви за стъклените, единственият им недостатък е, че лесно се чупят :Д

Супер фен Аватара на paradosou
    Аз пък не ползвам пили. Усещането е кофти, затова в употреба влиза само нокторезачката и изобщо не се трогвам, че ноктите ми всъщност са дълги. С нея доста успешно се заоблят прекалено остри ръбове, а на мен друго не ми трябва.
    Колкото до формата - моята винаги е правоъгълна. Елипсовидният маникюр, който понякога повече прилича на триъгълник, грам не е мой тип.
    Последно редактирано от paradosou : 07-20-2014 на 10:18

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ноктите ми са или правоъгълни, или квадратни в зависимост от дължината. Оформям с пила ,хартиена, т.к. стъклената, която имам не ми харесва. Много бавно ги пиля с нея и накрая ми става някакво гадно усещане, все едно са матирани.
    И със стъклената, и с хартиената пак ми се чупят и пак се цепят. Въпрос на цялостна поддръжка е-хидратиране, оформяне, достатъчно витамини и минерали и хубави основи ,които да предпазват нокътя от чупене и пожълтяване.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Kato gledam temata e za est nokti no i az da spodelq vupreki vsichko-s noktoplastika sum i si pilq s pila grti 100/180 i el pila http://manikiura.files.wordpress.com...d0b5d0bd-2.jpg

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    никак не уважавам стъклената пила...имах и я захвърлих на 2-рия ден,а ако толкова не се справящ с оформянето върви на маникюрист 1-2 пъти да ти придаде началната форма ,а и да видиш как става и после самичка с хартиена пила /примерно/
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз ползвам стъклена пила. Оформям си ноктите овални - чувала съм, че правоъгълните повече се чупят и затова така (моите много се разслояват), пък и веднъж маникюристката ми ми каза, че ноктите ми като растяли, се разширявали, такава им била формата, затова било по-добре да се правят овални, за да изглеждат по-добре.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си