.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Романтична вана

Съжалявам ако не е за този раздел,но не намерих по-подходящ.До сега не съм правила вана и нямам представа как става,а много ми се иска да изненадам половинката си с една отпускаща вана.Така главният въпросите ми са как да направя пяната?Чувала сам за някакви продукти ,които са специално за това.И трябва ли да комбинирам продукта за пяна със соли за вана?А кои аромати са подходящи за една романтична обстановка?Всякакви съвети ще са ми от полза също така ако назовете и марки на продуктите и къде мога да ги открия ще ми помогне доста.Предполагам,че въпросите ми са малко глупави,но нямам никакъв опит в това .
    Последно редактирано от kukuku : 07-17-2014 на 21:25

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от kukuku Виж мнението
    Съжалявам ако не е за този раздел,но не намерих по-подходящ.До сега не съм правила вана и нямам представа как става...
    Като намериш вана трябва да я закрепиш добре в банята, но при свързването на тръбите за мръсната вода гледай да им дадеш добър наклон, за да не се запушват лесно. Иначе ваната с плочки ли мислиш да я облепяш?

От абсютно всеки козметичен магазин може да вземеш пяна за вана или да поръчаш от AVON или от ORIFLAME.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Първо измий добре ваната, за да не получиш като подарък романтични гъбички.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Lush имат бомбички за вана, доколкото знам са ароматизирани и не са ти нужни соли. Имат магазин в София.
    Линк.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kukuku Виж мнението
    а много ми се иска да изненадам половинката си с една отпускаща вана
    Той да не те изненада с един в зъбите, защото мъжете много обичаме ваните, огледалата, гримовете и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си