.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Повече от фен Аватара на Eagle 123
    А това вече е друго, съгласен съм с теб +1 При нея хората са отивали най-вече, защото са загубвали всякаква надежда в лекарите/професорите, в криминалистите също, изобщо в краен случай .. и никой не е отивал с предубеждението, че всичко ще научат и ще им светне, а с малката искрица надежда, че може би нещата да се оправят.. Ванга много много рядко е казвала, че човека може и да почине, това тя го е виждала съвсем ясно, но просто не го е казвала директно .. като цяло говорим за един феномен, излъчваща особена енергия, която аз като хлапе дори я усещах ..

anonymous895156
    Guest
    ЛОЛ някой тук вярва на ванга

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    ..
    Добре, вече залагам на това, че си тъп.
    От любопитство, чудно ми е колко пряк свидетел си на дарбата и щом си бил на макс. 2 години (според профила ти, не те знам на колко си), като е починала тя? Пък и аз какво да направя като баба ти и била съседка. Тая жена е толкова нормална, колкото всеки друг по света, нормално е да има съседи.
    Аз не съм се извадила никак велика, ти си тоя който много "знае" в случая. Аз съм се образовала достатъчно, ти имаш нужда обаче от лекарска помощ, нещо не ти е в ред главата.
    *сън*

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    войната никога не е спирала за да започне 3та световна целия 20 век е попит с кръв
    Това... Русия и щатите си водят войни на чужди територии по цял свят повече от половин век...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Факсмайл ти добре ли си?! Момчето е усетило аурата й, виждал е цветовете, защо говориш за неща, които не разбираш?
    n00bs

Повече от фен Аватара на Eagle 123

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Факсмайл ти добре ли си?! Момчето е усетило аурата й, виждал е цветовете, защо говориш за неща, които не разбираш?

Хич.
    *сън*

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    войната никога не е спирала за да започне 3та световна целия 20 век е попит с кръв
    След този коментар, останалите коментари имат ли значение ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на kilers
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Ауч, май аз те засегнах аз щом почна да ми разправяш кой кого бил уважавал, че намеси и моя милост.
    Не отричам, че Ванга е казала верни неща, доста ти е богато въображението, щом реши че аз ти "говоря" без да съм написала конкретното нещо. Ако не си забелязал го казах с ирония. Също, явно не четеш или тактично пропускаш, навсякъде във вестници, статии в сайтове и т.н. казват, че баба Ванга е предсказала всичко, което човек не може да си обясни (за пример ти давам Аспарухово и наводненията) в даден момент като природни бедствия или нещо свързано с политиката. Или ако го знаеха, да го бяха предотвратили преди да стане, ама решиха да кажат СЛЕД това, че тя била казала така и така. Много хора злоупотребяват, ама ти или си сляп за тия неща или си много тъп. Залагам на първото все още, ама и второто вече не бих го изключила като вариант.
    Ванга примерно, сега ще си кажеш - до ся ми обясняваше това и онова, обаче всъщност има една баба, която е приятелка на моята баба, която е ходила при Ванга докато е била млада и и е казала нещо(което тя е споделила още преди години), което е станало действително и продължава да се случва, затова не ми обяснявай, че съм отричала това и онова. Много говориш без да знаеш.
    Oх и между другото, това че човек е известен, не го прави най-уважавания на света(не визирам Ванга, а изказването ти относно репутацията на определен човек). Честно, не ме интересува какво е направила тя, не ме интересуват и други особи, които са смятани за много уважавани, но това не значи, че ги потъпквам тях и достойнството им.
    Относно храните - ти си знаеш. Щях да напиша нещо мноооого дълго(аз го написах, но го изтрих, защото не си заслужава по-дълго от това), но се отказвам да обяснявам. То на човек, който нито приема, нито предава няма файда и да обясняваш.

И бтв, когато човек реши да пише нещо под твой коментар, не го взимай на сериозно, както и в моя случай не беше специално към теб. Това е форум. Дреме ми кой си, но поне като се опитваш да засегнеш някой, гледай да не си вкарваш автогол с глупавите изказвания. Съветче, което едва ли ще приемеш, но все пак има шанс за теб, де. Все още..

Айде, пийс.

//офтопик; как ми се пишеше романче <3 4 дни извън цивилизацията, а сега вече е рай.

Доказателство, че на жените не трябват да им се дават отговорни позиции в обществото, в които трябва да се мисли и разсъждава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си