- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че сме на прага на Трета световна война?
А това вече е друго, съгласен съм с теб +1 При нея хората са отивали най-вече, защото са загубвали всякаква надежда в лекарите/професорите, в криминалистите също, изобщо в краен случай .. и никой не е отивал с предубеждението, че всичко ще научат и ще им светне, а с малката искрица надежда, че може би нещата да се оправят.. Ванга много много рядко е казвала, че човека може и да почине, това тя го е виждала съвсем ясно, но просто не го е казвала директно .. като цяло говорим за един феномен, излъчваща особена енергия, която аз като хлапе дори я усещах ..
ЛОЛ някой тук вярва на ванга
Добре, вече залагам на това, че си тъп.
От любопитство, чудно ми е колко пряк свидетел си на дарбата и щом си бил на макс. 2 години (според профила ти, не те знам на колко си), като е починала тя? Пък и аз какво да направя като баба ти и била съседка. Тая жена е толкова нормална, колкото всеки друг по света, нормално е да има съседи.
Аз не съм се извадила никак велика, ти си тоя който много "знае" в случая. Аз съм се образовала достатъчно, ти имаш нужда обаче от лекарска помощ, нещо не ти е в ред главата.
*сън*
Факсмайл ти добре ли си?! Момчето е усетило аурата й, виждал е цветовете, защо говориш за неща, които не разбираш?
n00bs