Абе то мен няма с какво да ме засегнеш, ни най малко ме интересува твоята екзистенциална самота, да ти кажа честно .. И да ебати градивния роман, само че си вземи психотропните, тях май си ги забравила// и по-малко филми, че се извади много велика, а за теб още не знам да пишат по вестниците и да говорят по телевизията, а по твоите думички виждам че си наистина много велика и достигнала невероятни постижения, щом ние като те репликираме, си вкарваме вероятно автогол в същия момент !!! Всеки гадател е известен с това, че нещата, които той/тя ги е изрекъл преди много много време в бъдеще действително са се случили, ето Нострадамус предрича атентата в Световния търговски център още през 16ти век, но не казва с точност кога и къде, следователно ти даде абсурдно глупав пример .. Аз съм пряк свидетел на дарбата на Ванга, така че не ми се спори излишно с теб, баба ми беше съседка с нея, затуй много да не ти знае устата, не ми говори глупости на търкалета, пълни измишльотини, чула недочула, ставаш смешна!! И все пак ето ти нещо, за да се ограмотиш http://vbox7.com/collection:808059 Всего хорошего, до свидания.. Мир Вам на всички, peace 4ever .
Последно редактирано от Eagle 123 : 07-20-2014 на 12:03