.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Смяна на противозачатъчни и секс без презерватив

Здравейте, на противозачатъчни съм от почти година, но по съвет на лекаря ми смених марката.
    В деня след като взех първото хапче от новата опаковка стана гаф и приятеля ми свърши в мен. След като приключих последната опаковка, директно смених с новите, както беше описано в листовката.

Какъв е риска от забременяване и добра идея ли е да взема Ескапел?

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Elbena Виж мнението
    Здравейте, на противозачатъчни съм от почти година, но по съвет на лекаря ми смених марката.
    В деня след като взех първото хапче от новата опаковка стана гаф и приятеля ми свърши в мен. След като приключих последната опаковка, директно смених с новите, както беше описано в листовката.

Какъв е риска от забременяване и добра идея ли е да взема Ескапел?
    Нито едно средство за превенция не дава 100% гаранция, така че може и да си, но може и да не си. На твоя въпрос може да ти отговори само тест за бременност, който трябва да се направи десетина дни след половия акт.
    Дори и да си успяла да забременееш, ще трябва да направиш аборт, защото щом си пила противозачатъчни, то евентуалния плод ще е увреден от хапчетата.

Цитирай Първоначално написано от Elbena Виж мнението
    Какъв е риска от забременяване?
    Огромен! Може вече и да си бременна.

Мега фен Аватара на draid
    Не мисля, че има особен шанс да си бременна. Пък и така както ми го описваш не си била в овулация дори, ама нищо не ти пречи да си я пресметнеш де.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Дори и да си успяла да забременееш, ще трябва да направиш аборт, защото щом си пила противозачатъчни, то евентуалния плод ще е увреден от хапчетата.
    Ти нормална ли си?!

Права е ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си