.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Здравейте

Unhappy Здравейте

Значи положението е такова.Харесвам едно момиче.То също ме харесва и скоро мисля да и предложа скоро,но просто не знам дали ще имам смелост аз съм много лесно се притеснявам и се срамувам и просто не знам как да го направя.Ако някой може да ми даде съвети.Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.

На колко си година, че разсъждаваш по такъв начин? След пети клас няма нужда от предлагане. Покажи и какво чувстваш, не и казвай, и според това дали ти отвръща по същия начин прецени дали да я целунеш.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от WhyDoI Виж мнението
    Значи положението е такова.Харесвам едно момиче.То също ме харесва и скоро мисля да и предложа скоро,но просто не знам дали ще имам смелост аз съм много лесно се притеснявам и се срамувам и просто не знам как да го направя.Ако някой може да ми даде съвети.Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.
    Абе щом и тя те харесва директно я хващаш и я целуваш. Това еднозначно ще покаже намеренията ти. Какво си седнал да се терзаеш? Ти да не си ученичка, че да й се обясняваш в любов. Бъди мъж! Стегни се!
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 13:19

Еми не знам как тя ще реагира ако действам толкова прибързано.Все пак разликата в годините ни е 3-4 години и просто двамата сме доста срамежливи.За мен от една страна е дете пък от друга я приемам като зрял човек от страна на характера.

На колко си, приятел?

Цитирай Първоначално написано от WhyDoI Виж мнението
    Мисля да и кажа:"Искаш ли да станем гаджета".И ако приеме да я целуна.
    Звучи твърде детинско. Покани я на среща или пък просто излезте само двамата, и при удобен момент просто я целуни, от там нататък ще се получат нещата или не.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Направо премини към целувката.

Целувай направо.
    Последно редактирано от Getyourfreakon : 07-19-2014 на 18:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си