- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ароматизирани превръзки
Здравейте.Откакто започнах да използвам ароматизирани превръзки имам някакво гадно щипене и сърбеж....Какво трябва да използвам за да спре дразненето...Благодаря.![]()
Ако ти се рискувай пробвай с друга марка или друг вид аромат, ако не послушай горните форонници и си купи обикновени.
А бе, аз си ползвам от тия обикновените, ама като малко невежа да ви питам - при смесването на кръвта (която си има кофти мириз) с тия аромати, парфюми и подобни работи, не се ли получава всъщност обратния ефект, тоест още по-кофти миризма?
Пробвай с неароматни, по-тънички, по-дишащи и като цяло експериментирай с марките, дължината, вида на превръзките. Точно по тоя начин ще откриеш твоите си.
Можеш да си вземеш активния интимен гел на Uriage (Уриаж), около 15 лв е. Аз ползвам такъв когато имам някакво дразнене от превръзки и тампони. Ползва се само няколко дни, докато премине неприятното чувство, после пак си ползвам ежедневен интимен гел. И да, смени превръзките с неароматизирани и памучни, те не дразнят кожата.
I`m trying to make your dreams come true...
Смени си превръзките, сигурно ще мине.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако си си взела копринени - ще те дразни. Вземи си памучни.
Да отидеш на гинеколог? Може да я няква инфекция, гъбички... От къде да знам...
Наистина, мини на един преглед, може и да има нещо.
И аз имах подобен проблем,и просто смених превръзките на обикновени и се мазах с бебешки крем. Но в никакъв случай не се чеши, става по-лошо.