.
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Threaded View

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Окей. Ще се съглася. Но би ли ми обрисувал какво значи за теб да имаш принципи и най-вече би ли споменал някои примерни. И също така ми е интересно дали наистина не би ги нарушил никога. Никога.

Пример: Аз имам принцип да не спя с теб на първата ни среща. Обаче много искам. Ти също. Ужасно много. Целуваме се и се натискаме, но в един момент ти казвам, че няма как да стане, щото имам принципи. И тогава какво? Ще си кажеш ли 'О, тя е толкова прекрасна, има принципи, dooown boy, dooown!'........ защото ако го направим, ще изляза курва? Oh, it's so sweet.
    принципът е нещо устойчиво, което ти дава упора и насока в динамичния,непостоянен и изменчив свят, в който живеем
    принципите си ги градя на базата на опита,което значи,че в различен момент могат да бъдат различни, но аз далеч не съм най-принципния, така че бих ги нарушил, да
    имам някои принципи, които доколкото зависи от мен не бих, но никога не казвай Никога ,защото не знаеш в каква ситуация ще попаднеш
    истинското изкуство, всъщност е да знаеш кои принципи и кога можеш да нарушиш и кои не
    специално за посочения пример би било много долно от твоя страна да го направиш тва => този принцип е приемливо да го нарушиш макар и с риска да те нарекат лека жена, така че казвай няква среща и да си потъпкаме принципите
    Последно редактирано от socareless : 07-20-2014 на 16:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си