- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- познайте кой е тоя индивид от форума
Понеже разбрах, че си влязла в УНСС, ти как мислиш, че влизат хората там. Според мен не е особено трудно.
Иначе завистта е лошо нещо. :/
къде видяхте да завижда нз ;/а господин/госпожица Х, отива на изпит, съответно преписва или плаща и получава същото място, но с разликата, че през изминалото време не е отварял/а и един учебник.
всъщност се съмнявам да са много хората, които ако имат възможността биха предпочели дългия,труден,но честен път пред бързия, лесен и сигурен...въпроса е кой път къде ще те отведе
да му еба майката на боко тиквоко но повече да им еба майката на заставащите плашила зад него
ЗАКРИВАЙ Концентрирайте се на човека a.k.a. koko95
Последно редактирано от Eagle 123 : 07-20-2014 на 20:06
Ама разбира се, аз чакам някое дете да каже нещо умно, за да мога да си го припиша.
Избраха го глупавите и жените, интелигентните отдавна спряха да гласуват, защото никой не заслужава доверие.
Октомври месец обаче ще отида, защото толкова болно човече не заслужава дори да е в парламента.
Не, не, баниците не ме вълнуват толкова... по-скоро продавачка в кебапчийница...
Ти сериозно?
Винаги съм сериозен и се радвам, че не съм бил толкова гладен, че да легна с жена за две кюфтета.
Може би за каса бира ще го направя
не разбирам какъв ти е проблема, очакваш като пусна тема за някакъв ретард само на него да сипват, а ти да си рицар ли?
http://www.fostata.com
Секс в Хаити, френски кибрити