.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Малко помощ

Здравейте! От известно време с едно момче имаме чисто сексуална връзка. Просто така е изгодно и на двама ни в момента. Там е работата, че напоследък той започна да прави намеци за анален, но ме притеснява факта, че е малко по-надарен и леко крив, и хич не обича презервативи, а анален без... хм не мерси... И преди съм правила анален, няма да ми е за първи път, но не знам как да го накарам поне този път да ползваме нещо... Много бих се радвала на адекватни отговори.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Те останалите точно аналния го практикуват без презерватив, сигурно са забравили да питат

И ние вместо теб ли да му кажем?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Поговори с него, обясни му, че секса би трябвало да е предимно удоволствие, а не болка (ако не сте садо-мазо, де). Кажи, му, че искаш презерватив или ПОНЕ лубрикант. Ако е нормален човек, би трябвало да те разбере. Ако пък не е... няма анален.

Говорете си, ние ли да му кажем какво те притеснява?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    "Забрави" да се подмиеш отзад преди аналния. Така сам ще се сети.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Мен ако питаш, анален без презерватив си е по-скоро негов проблем, а не твой. Като иска да влиза в канализацията без гуменки, той рискува да се набута, на теб няма кво да ти стане. Щом и вагинален правите без презерватив не виждам големия проблем. Предполагам се тревожиш да не се изцапа, ама просто вземи мерки преди това и всичко ще е ОК.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си