- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ
Здравейте! От известно време с едно момче имаме чисто сексуална връзка. Просто така е изгодно и на двама ни в момента. Там е работата, че напоследък той започна да прави намеци за анален, но ме притеснява факта, че е малко по-надарен и леко крив, и хич не обича презервативи, а анален без... хм не мерси... И преди съм правила анален, няма да ми е за първи път, но не знам как да го накарам поне този път да ползваме нещо... Много бих се радвала на адекватни отговори.
Те останалите точно аналния го практикуват без презерватив, сигурно са забравили да питат
Поговори с него, обясни му, че секса би трябвало да е предимно удоволствие, а не болка (ако не сте садо-мазо, де). Кажи, му, че искаш презерватив или ПОНЕ лубрикант. Ако е нормален човек, би трябвало да те разбере. Ако пък не е... няма анален.
Говорете си, ние ли да му кажем какво те притеснява?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"Забрави" да се подмиеш отзад преди аналния. Така сам ще се сети.
Мен ако питаш, анален без презерватив си е по-скоро негов проблем, а не твой. Като иска да влиза в канализацията без гуменки, той рискува да се набута, на теб няма кво да ти стане. Щом и вагинален правите без презерватив не виждам големия проблем. Предполагам се тревожиш да не се изцапа, ама просто вземи мерки преди това и всичко ще е ОК.