- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитно!
Знаете ли, че една майка може да роди близнаци от различни бащи? Звучи невероятно, но е факт! Макар това да се случва много рядко е напълно възможно. Това може да стане само, ако са оплодени почти едновременно две различни яйцеклетки на една жена, от два различни сперматозоида на различни мъже. Тогава близнаците ще са двуяйчни. Дори в подобни случаи, ако двамата бащи са от различни раси, то едното от близначетата може да е чернокожо, а другото бяло!
Държа да отбележа, че снимката не е точно от такъв случай, който описвам, но с нея става по-ясно!
Снимката е от тук: http://hotnews.bg/n/v-chernokozho-se...tse.24166.html
Последно редактирано от didi_marin0va : 07-20-2014 на 15:16
Чел съм за това, веднъж някъв дракон беше забременил принцеса, интересна приказка.
Ще е интересно ако майката е китайка, единият баща европеец, а другия негър.
в случая лявото дете е от бащата а дясното от майкататаман няма да се карат за тях ако се разделят
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
И аз съм чувала за това може да се случи. На мен ми е доста интересно дори,мисля че преди 1-2 години имаше такъв случай и то точно с чернокожи родители.
Същото често се среща при котките и други бозайници които са многородни (: Ама тя като цяло да избягва да ми ражда такива близнаци.