Изневерих на първия ми и се чувствам като парцал :(
Здравейте, аз съм момиче на 18 години от София. с приятеля ми имаме връзка от 1 година и със сигурност мога да кажа че тази година е била и ще бъде най-хубавата през целия ми живот, но направих нещо отвратително. нека да разкажа за връзката по-подробно, това е първата ми истинска любов и първият човек, с когото съм правила секс. срещнахме се преди 1 година, аз бях на 17, той на 24 и от първата среща знаех, че ще имам нещо към това момче, постепенно започнахме нашата връзка и се виждахме всеки ден. бях най-щастливото момиче на света, едва ли някой ще бъде толкова внимателен и търпелив към мен и ще се отнася по-добре от колкото него. но когато минаха 7-8 месеца започнах да виждам промяна в поведението му и начина му на говорене. започнахме да се виждаме по-рядко, лъжеше ме че е зает, а същевременно го виждах с негови приятели, на кратко започнах да бъда отсайдър, постепенно и аз започнах да го търся все по-малко, първоначално мислех, че вината е в мен, опитах да се променя, но не видях промяна и в неговото отношение към мен. много се тормозех, плаках, но накрая разбрах че нищо няма да се промени и просто се пуснах по течението. докато всичко беше наред във връзката аз не си и помислях да изневеря, за мен това беше нещо непростимо и отвратително, бях се заклела да не изневерявам, а на него също му го бях обещала. но през последните 2 месеца започна да ми се иска да бъда с друг, само за да не мисля за приятеля ми, а да има малко развлечения. запознах се с едно момче, не искам да казвам подробности, просто ми се стори мил и грижовен, но нямах никакви намерения да правя каквото и да било с него, докато не се мина 1 месец и той ме покани на гости, първите 3-4 пъти нищо не стана, но накрая стана. изобщо не помислих каква грешка правя, докато бпх с него, но когато се прибрах осъзнах какво нещо съм направила всъщност и започнах много да съжалявам, чувствам се като някакъв боклук в момента, изневерих на себе си и на приятеля ми, а той в НИКАКЪВ случай не заслужава това, но нещото за което най-много съжалявам е това, че приятеля ми ме изчака 4 месеца, а аз го предадох и отидох на гости 5 пъти на някакъв си. въпросът ми е мислите ли, че ще е по-добре ако му кажа истината, той със сигурност ще ме остави, но ще съм го заслужила на 100% и няма да живее в лъжа ? как мога да спра да мисля за курвенската ми постъпка ? как да променя нещата, помогнете ми моля ви!