- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- БАСЕЙН БЯЛО ТЕЧЕНИЕ БОЛКА В КОРЕМА ГЪРДИТЕ И КРЪСТА ПОМОЩ
Преди 1 седмица ходих на басейн с приятеля ми , правихме си готино и се опитахме да го вкара но не успя и така няколко пъти . Два дни след това ми потече силно бяло течение - лепкаво , без мирис , доста течно и продължи два дни . Ден след това започна да ме боли долу в ляво кръста , а след него ме заболя и корема ( около пъпа ) , пих спазмалгон и но шпа , но без ефект . За гърба пих невробекс , но пак без ефект . И така 3 дни , след което започнаха да ме болят и гърдите . Изписвам симптомите в гугъл , но единственото , което ми излиза е начални симптоми на бременност а не вярвам , не мисля , че е възможно да е станало нещо подобно . Имате ли някакви идеи какво може да е това .... ЩЕ ВИ БЪДА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА , АКО СПОДЕЛИТЕ МНЕНИЕ !
ПОСЛЕДНИЯ МИ ЦИКЪЛ ЗАПОЧНА НА 3.07.2014 и завърши на 8.07.2014 фертилния пердиод е от 12.07.2014 до 18.07.2014 ние бяхме на басейн на 14.07 до днес (21.07) още ме боли корема и гърдите(
I simptomi na sledvashtiq den
A i nie ne sme pravili sex kak shte stane tova
Принципно знам , че е възможно ... Но тогава защо толкова ранни симптоми
Не може ли да са овулационни симптоми
Не е имало пенетрация, не би трябвало.Бялото течение може да е от инфекция. Някои момичета ги болят гърдите преди да им дойде, обаче този вариант при теб се изключва.
Ако толкова се притесняваш, изчакай седмица и си направи тест.
Според мен няма как да се появят симптоми два дни след басейна .... Не се ли появяват поне след 2,3седмици
Става въпрос , ако се сещате за нещо друго , което е възможно да ми е
Болките отминаха днес