.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation БАСЕЙН БЯЛО ТЕЧЕНИЕ БОЛКА В КОРЕМА ГЪРДИТЕ И КРЪСТА ПОМОЩ

Преди 1 седмица ходих на басейн с приятеля ми , правихме си готино и се опитахме да го вкара но не успя и така няколко пъти . Два дни след това ми потече силно бяло течение - лепкаво , без мирис , доста течно и продължи два дни . Ден след това започна да ме боли долу в ляво кръста , а след него ме заболя и корема ( около пъпа ) , пих спазмалгон и но шпа , но без ефект . За гърба пих невробекс , но пак без ефект . И така 3 дни , след което започнаха да ме болят и гърдите . Изписвам симптомите в гугъл , но единственото , което ми излиза е начални симптоми на бременност а не вярвам , не мисля , че е възможно да е станало нещо подобно . Имате ли някакви идеи какво може да е това .... ЩЕ ВИ БЪДА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА , АКО СПОДЕЛИТЕ МНЕНИЕ !
    ПОСЛЕДНИЯ МИ ЦИКЪЛ ЗАПОЧНА НА 3.07.2014 и завърши на 8.07.2014 фертилния пердиод е от 12.07.2014 до 18.07.2014 ние бяхме на басейн на 14.07 до днес (21.07) още ме боли корема и гърдите (

Може да си бременна.

I simptomi na sledvashtiq den

A i nie ne sme pravili sex kak shte stane tova

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от samantha1991 Виж мнението
    A i nie ne sme pravili sex kak shte stane tova
    Предекулационна течност от възбудата на приятеля ти! Много народ е изгорял така!

Принципно знам , че е възможно ... Но тогава защо толкова ранни симптоми

Не може ли да са овулационни симптоми

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не е имало пенетрация, не би трябвало.Бялото течение може да е от инфекция. Някои момичета ги болят гърдите преди да им дойде, обаче този вариант при теб се изключва.
    Ако толкова се притесняваш, изчакай седмица и си направи тест.

Според мен няма как да се появят симптоми два дни след басейна .... Не се ли появяват поне след 2,3седмици

Според мен няма как да се появят симптоми два дни след басейна .... Не се ли появяват поне след 2,3седмици
    В медицината 1+1=5 и 5-1=7
    Има всякакви прецеденти.
    Само теста за бременност може да ти отговори. Ние каквото и да ти кажем, то няма да има никакво значение.

Става въпрос , ако се сещате за нещо друго , което е възможно да ми е

Става въпрос , ако се сещате за нещо друго , което е възможно да ми е
    Единствено бих те посъветвала да отидеш до личния си лекар и да поискаш направление за специалист гинеколог, който да те прегледа, за да ти каже дали се нуждаеш от лечение (ако изключим бременността като вариант).
    Аз за друго не се сещам.

Болките отминаха днес

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си