- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за армията ?
Обмислям да влизам в армията на U.S. като пехотинец . Знам , че ще е трудно и ,че ще ми съдират задника от тренировки и т.н. , но ще си струва да излезеш като истински мъж .
И така разбрах , че трябва да имам около 2 години гражданство в Америка и , че трябва да имам 18 години - аз съм на 19 ... От думите на пехотинец разбрах , че заплатата е перфектна - Още с първият подпис получил 200 000 долара , но ще трябва да стои в армията 3 години ! Та какво мислите вие , да се запиша ли ?
И да добавя , че и в България това трябва да се добави , защото не се знае кога можем да бъдем нападнати , но 1 на 10000 българи е хващал автомат . Така ,че не знам какво ще правим ...![]()
daaamn
ама ти наистина си бил тъп
Много Call of Duty , брат :/ От добрата страна поне си вярваш... Също така не забравяй, че ще ти трябва и перфектен английски( а това е още по-трудно за постигане от това да си физически подготвен).
Трябва ни българска армия толкова спешно, че няма накъде... Иначе по темата - Айде първо иди в Америка да поживееш, пък тогава помисли за армията.
То само, ако им съдираха гъзовете от тренировки...
Имайки предвид САЩ колко често си праща армията на места, където тя изобщо няма работа... да, идеално място за теб. Общо взето влезни, а като те пратят в Ирак (примерно), пиши от там и пак питай какво да правиш... (естествено, ако можеш да пишеш с краката, докато стреляш с автомат, борейки се за каузата на консуматорското общество в щатите).
да излезеш като истински мъж.
дам, ще ти съдерат задника, буквално, но ще излезеш истински мъж, с истински мъжки съдран задник
Щом е за армията на Щатите - защо не
Много Call of Duty , брат :/ От добрата страна поне си вярваш... Също така не забравяй, че ще ти трябва и перфектен английски( а това е още по-трудно за постигане от това да си физически подготвен). Sashto i cs osazna BE NE IGRAESH JUST CASE, Call of Dut ILI NESTO OT TOIA SORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSAZNAISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По-добре иди играй малко Battlefield или Call of duty, да видиш за какво става въпрос (както другите казват)![]()
, а после помисли, дали искаш да си продължиш живота с един крак и една ръка...Иначе няма лошо - да станеш истински мъж, пък и парите са си хубави там.
![]()
![]()
![]()