.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: зъбии

Повече от фен Аватара на C0oKieS

Unhappy зъбии

Здравейте, проблемът ми е, че последните няколко дни в устата ми се появяват подутини .Някои спадат, други не, та във в момента съм на село и няма зъболекар във вторник ще се пробирам и ще мина през зъболекаря, докато съм тик с какво да ги мажа. Мия си зъбите редовно и не знам от какво е ?? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    Здравейте, проблемът ми е, че последните няколко дни в устата ми се появяват подутини .Някои спадат, други не, та във в момента съм на село и няма зъболекар във вторник ще се пробирам и ще мина през зъболекаря, докато съм тик с какво да ги мажа. Мия си зъбите редовно и не знам от какво е ?? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
    Не знам на колко си, но най-вероятно ти растат мъдреци. Това, което може да направиш е да жабуркаш с ракия (тя помага изключително много при орални проблеми). Освен това, ако наистина ти растат мъдреци, то тогава трябва да започне по 5-6 пъти да си миеш зъбите на ден и задължително след хранене (поне докато подутините спаднат). При миенето наблягай в краищата (при кътниците), където се събира храна!
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-21-2014 на 18:08

Мега фен Аватара на galaxy29
    потърси в интернет гаргара за афти/възпалени венци и си направи
    аз знам за такава с лайка

Супер фен Аватара на tireheb
    другата вероятност (освен мъдреците) е чисто и просто да си се ухапала

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Не знам на колко си, но най-вероятно ти растат мъдреци. Това, което може да направиш е да жабуркаш с ракия (тя помага изключително много при орални проблеми). Освен това, ако наистина ти растат мъдреци, то тогава трябва да започне по 5-6 пъти да си миеш зъбите на ден и задължително след хранене (поне докато подутините спаднат). При миенето наблягай в краищата (при кътниците), където се събира храна!
    абе ти сериозно ли?! никога не трябва да си миеш зъбите след хранене, защото тогава емайлът е най-неустойчив..
    иначе и според мен нещо си се прехапала

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    абе ти сериозно ли?! никога не трябва да си миеш зъбите след хранене, защото тогава емайлът е най-неустойчив..
    иначе и според мен нещо си се прехапала
    Като на тебе ти започнат да растат мъдреци, то тогава ще те питам дали няма да ги миеш веднага след хранене. То каква болка е от тях, човек се чуди какво да прави, ти ми обясняваш за емайла.

Днес е вторник, какво ти каза?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си