Първоначално написано от hey.mistery В теб няма нищо нормално. Ти пък си много отворена : D
Единственият - 'Let^the^Music^Play' 'Evil ubique'
Първоначално написано от Evilubique Ти пък си много отворена : D А ти си неуспешен педал ^^
Последно редактирано от hey.mistery : 07-21-2014 на 21:50
Първоначално написано от hey.mistery А ти си неуспешен трол ^^ Да го ду*аш! Няма да ми говориш така :d
Първоначално написано от Evilubique Да го ду*аш! Защо бе, пак ли прегряхте супата???
Първоначално написано от Evilubique Да го ду*аш! Няма да ми говориш така :d Г-н Заден Двор, не ми кавайте какво да правя!
Първоначално написано от hey.mistery А ти си неуспешен педал ^^ Първоначално написано от Evilubiqu Да го ду*аш! Няма да ми говориш така :d Я и двамата си събирайте багажа и се качвайте на първия полет за Тайланд!
Първоначално написано от didi_marin0va Я и двамата си събирайте багажа и се качвайте на първия полет за Тайланд! Стига си пращала хората в Тайланд, изсели половината български народ. Мен защо ме пращаш, аз нямам място там.
Първоначално написано от hey.mistery Стига си пращала хората в Тайланд, изсели половината български народ. Мен защо ме пращаш, аз нямам място там. Северна Корея повече ли ти харесва? Ако искаш мога да те пратя при чичко ти Ким Чен Ун... Все пак си помисли за Тайланд де...
Правила