здравейте! Mислех да си направя омбре.... много ми харесва как стой доста от приятелите ми имат и са доволни.... но се чудя дали има възможност да си го направя в домашни условия,но пак искам и да стане добре. Ако някои знае как моля да пише.А ако някои има и омбре може да напише нещо за плюсовете и минусите ! Мерси предварително
Mоже да си го направиш в домашни условия, ама с помощ от някого. Иначе седи много хубаво, ако успееш да постигнеш преливането. Напоследък стана много банално омбрето, но все още ми харесва. Много изтощава и изсушава косата, адски много. Бях с омбре около гоина и то на къдрава коса и беше ужасно. Помисли дали наистина го искаш, защото за да си го махнеш вариантите са да се подстрижеш, доста, или да се боядисаш, което аз направих
Ако косата ти е естествена (не е боядисвана) си взимаш някаква руса боя или светло кестенява/тъмно руса (зависи коко тъмна ти е косата и какво омре искаш), мацаш се и готово :Д
Омбрето доста изтощава косата.. а и за кво трябва да имаш и ти омбре, ти сама го каза - доста твои приятелки имат, не бъди като тях По - добре отиди на фризьор, макар че и там не е сигурно, че ще ти го направят както трябва
Според мен не си прави, вече не е модерно, а и аз лично никога не харесвам да се правя по същия начин като приятелките и познатите ми.
Това си е лично мнение де, по останалия въпрос как се прави - другите ти отговориха
С на Л'ореал боите може. Не му е минала модата на омбрето, още стои свежо дори в по-различни цветове, аз имах преди година но го отрязах постепенно и сега ще си направя отново.