Вече става с четвърто момиче...завършваме приятелство или разговор с караница и повече не си пишем. Т.е с всяко момиче, с което си пиша рано, или късно винаги свършва всичко с караници. Не знам защо така, изведнъж съм най-мразения мъж от жените.
Не знам, начина ми на изразяване ли е, не знам кога да спра ли, не казвам подходящите неща ли...тъпо ми става, защото в крайна сметка ще стане много кофти ако това продължава, щото накрая както ми вика едно приятелче ще си намеря майстора, а не си търся боя.
Миналата година се скарах с момичето, в което бях влюбен. Излъга ме жестоката, накрая от яд ли беше, разочарование, написах нещо и така....от любов изведнъж изпитвах омраза и се скарахме.
Тази година се бях запознал с още две момичета. Едната още в началото на годината, другата скоро беше, едно приятелче ме накара да и пиша във фейсбук.
Та това момиче от фейсбука, приятелчето я харесваше и ми казваше какво да и пиша. След като той свърши с неговите въпроси, започнах аз с моите, макар че не се интересувах от това момиче. И така много бързо разговора отиде до изрази от момичето като "ти сметка ли ще ми държиш?" и аз бързам да се извинявам, че не съм искал да я обидя.
Другото момиче, което познавам от над половин година имахе сходни интересни, в началото си пишехме доста, после не чак толкова. С нея скоро също се скарах, това вече изцяло заради мен. Бях написал разни неща нея, където всички можеха да го видят, после се усетих, че може да го е видяла и се надявах да не е така, та мина се време и и писах на въпросното момиче, и така разговора отново ескалира до обиди към мен и т.н.
Пък сега..вече не съм тиийнейджър, и още не съм имал приятелка на тая възраст, ама като гледам как завършвам всичко с караници, шанса клони към нулата.
Последно редактирано от mcfe : 07-22-2014 на 08:49