Цитирай Първоначално написано от d-r.Zob Виж мнението
Така стигам до въпроса в заглавието: ще имаме ли бъдеще след като аз още не съм пораснал и не бързам да се задомявам. А ако греша за нея и това е някакъв нов начин да оказва онова тиранично влияние над мен?
След като не си готов за нещо, няма причина да го правиш. Тръгнеш ли да го вършиш, без да си обеден, че наистина го искаш, резултата ще е кофти, защото няма да вложиш необходимото от себе си (ще го правиш насила, докато не ти писне тотално).

Пък и тя се е държала с теб, както си й позволил да го направи. Начинът й на държание с различните й приятели, познати, роднини е различен и индивидуален за всеки един от тях, знае си за какво може и за какво не може да говори с тях и до каква степен може да им се "качва на главата", преди да прилее чашата. Още в началото на запознанството и връзката ви, тя си е направила преценката за теб, по същия начин както си е направила за познатите й. Вързал си се на 2-3 нейни прищевки, държал си се прекалено мило и "сладко" (списъка с възможности е мнооого дълъг) и си създал основата за "тираничното й влияние".

Как ще се отнасят околните с теб зависи от собственото ти поведение. Замисли се.