Имам си приятелка от година насам и всичко върви наред, освен че имам проблем с теглото, но не моето, а нейното. Още от ранна тинейджърска възраст съм запален по фитнеса. Храня се правилно, спазвам даден режим, тренирам редовно и мога да кажа, че съм в много добра физическа форма. Преди повече от година, случайно се запознах с едно момиче. В началото бяхме само приятели и така разбрах че имаме много общи неща, единственият проблем беше че тя беше малко по-пълничка, а аз винаги съм си падал по добре сложени момичета. Реших обаче че тя си заслужава и че ще и предложа да започнем да излизаме и се надявах че с течение на времето ще успея да и повлиая, за да започне и тя да се движи повече и да влезе във форма. Започнахме да се виждаме, излизахме, все я карах да ходим да тренираме, а тя все отказваше. Когато аз бях във фитнеса, тя беше в къщи пред телевизора или компа. Когато аз ядях салата за вечеря, тя се тъпчеше с пържени картофи. Започнахме да се караме, бил съм я притискал и т.н. А тя пък вместо да свали някой друг кг, взе че качи. В началото като тръгнахме тя беше 165см висока и 62 кг, а сега е 78кг. Отказва дори да се опита. Според мен това не е нормално и исках да отидем заедно на доктор, за да я прегледа, понеже 15кг за една година са си доста, а и тя продължава да трупа. Определено имам чувства към нея но и ме е срам да сме заедно. Всичките ми приятели са стегнати както и техните момичета, само моята се прави че не и пука. Онзи ден асансьора в нейният блок се бе развалил и тя за малко да колабира, докато се изкачим по стълбите А ЖИВЕЕ НА 3ТИЯ ЕТАЖ!!!
Не знам какво да правя, мислил съм какво ли не и не помага, а просто не съм щастлив. Готина е като човек, но мисля че в една връзка трябва да има и физическо привличане. Мислил съм да скъсам с нея, но ме е жал. Моля дайде ми някакви идеи какво да правя, понеже това вече не се търпи
Аз съм на 23, а тя на 20, ако има някакво значение в случая.