Говорили сме и каза, че не я обича, но много го е наранила. Друго нещо, което е, той е адски нетърпелив и припрян понякога си личи, че ме желае по всеки един възможен начин (не говоря само сексуално), а понякога сякаш го карам на сила да прекарваме време заедно, аз естествено си се съобразявам и никога не го карам да сме постоянно заедно все пак и двамата си имаме приятели и задължения разбира се а и време за себе си. Опитвам се да бъда рационална, а той е толкова спонтанен. В единия момент лежи и казва, хайде да спим, а в другия грабва ключовете хваща ме за ръка и хуква към колата, след което отиваме до Рилския манастир. Скача от едно нещо на друго. Изглежда ми много несигурен, макар да не го показва, аз се старая да помогна без да нараня егото му, защото се прави на "мачо" и не ме допуска до себе си, а аз от своя страна се старая да отстоявам позицията си, но не мога да му се сърдя. Караме се, а когато ми се усмихне и ме целуне просто не мога да му се сърдя, колкото и да се старая. Оф голям е задник, но прекрасен такъв де.