Ето го пак това непостоянство, сутринта се държеше грубо, а сега е мил. На какво може да се дължи това?
Започват да ме навяват мисли, че ми изневерява, но града ни е наистина малък и ако има такова нещо, ще се разбере веднага. Мислих си дали не е заради бившата му, но той твърди, че не я обича, но много го боли защото го е предала. Опитвам се да бъда търпелива и да го чакам да се "отвори" пред мен, а също така разбирам, че няма да стане за ден два защото е преживял много и осъзнавам, че го боли много. Просто искам да е щастлив иначе обвинявам себе си. Старая се да бъда търпелива, не му натяквам нищо, не му се натискам прекалено много и прочие. Обичам го и не знам какво да правя, когато е мил всичко е перфектно, но когато се държи като идиот ме съсипва. Скоро има пътуване по работа до Белгия, първоначално ме покани да отида с него /Той каза, че ще поеме и моите разходи макар да настоявах/, а след това просто се отметна и каза, че щял да е много зает нямало да има време за размотаване и лиготии, но срещите му там са точно 3 дни, а той ще стои 12.
Побърква ме, защо го направи това? За да ме е яд? За да ме дразни? Аз тъкмо си извадих разрешителните от нашите и той каза, не могло да дойда. Защо е такъв? Обичам го и искам да го променя, но да си остане същия, ако ме разбирате. Искам да си е той, но не тази работохолична и непукистична негова версия, искам си сладкия усмихнат синеок романтик, пък! А не знам как да го постигна и това ме убива.