Помолих го да поговорим по въпроса какво го измъчва, бях настоятелна. Няколко часа говорихме, обясни ми всичко за болката за чувствата си, всичко. Не обича бившата си, но адски го боли заради нея. Изпитва чувства към мен, но го е страх боли го. Не иска да бъде наранен. Беше толкова сладък докато си говорехме, май ще се подобрят нещата, извини ми се за Белгия и каза, че все пак ще ме вземе просто искал да помисли, но осъзнал, че ако мине прекалено много време, ще си тръгна, а не искал да ме изгуби заради глупости. Обясни ми колко е объркано всичко, но ще го оправи, след което ми каза, че ме обича. Това ми е достатъчно. Прекрасен е. Мерси на всички за съветите!

Имам втори въпрос: Искам да го изненадам с нещо скоро, но се чудя какво.. Може ли да ми помогнете, може да е материален подарък или някакъв жест.

Той обожава; мотори, фентъзи, книги, коли, роботи,, планината, кучета, компютърни игри /дота ни е обща страст <3/, езици, история, психология, музика всичко без чалга, учи се да свири на китара, танцува (фрийстайл с мен) и рисува. Тренира Муай Тай и айкидо, влюбен е в плуването и катереното, обича и оръжия.

Искам да му взема нещо или да направя нещо за него, защото виждам, че не му е лесно, но се старае та да го изненадам, дайте някакви идеи моля.