Първоначално написано от
monimoni5
здравейте, имам един въпрос. значии, с приятеля ми винаги правим секс с презерватив и той свършва извън мен и не ни се е късал презерватива, само веднъж към края на май месец както правихме секс забелязахме, че презервативът изглежда странно изтънял. спряхме веднага, той провери презерватива, беше си здрав, а и приятелят ми не беше свършил още, но по-рано през деня, преди около 7 часа, бяхме правили секс и тогава той си свърши извън мен и презервативът също беше здрав. след това през юни трябваше да ми дойде около 2ри, 3ти, но ми дойде чак на 6ти, може би защото аз към втори почнах много да се притеснявам или не знам. после през юли си ми дойде на време и през двата месеца цикълът ми си е с нормална продължителност и според мен нормален цвят и количество.. има само един проблем, от около седмица насам изпитвам много засилен апетит, просто ям и след половин час пак съм гладна, не съм качвала на килограми, нищо.. само това е.. има ли някакъв шанс да имам цветна бременност?
п.п. нямам абсолютно никакви други симптоми на бременност освен повишения апетит