.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Smile Странно е ...

Здравейте ,
    И така наистина това, за което ще пиша може би е глупаво и не знам до каква степен е по темата секса, но все пак реших да пиша тук. С приятелят ми сме заедно от почти 2 години като прекарахме една заедно, след което той замина в чужбина. Преди да замине правихме секс за първи път, имам предвид аз бях девствена, и той ме остави да се почувствам готова. До тук всичко звучи добре, но след като замина на мен ми закъсня с седмица, като през тази седмица си умрях от страх, защото наистина сексът, който правихме не беше от най-безопасният. В смисъл такъв единият път го правихме без презерватив. Хубавото е, че всичко свърши добре за наше щастие, за което съм много благодарна. От тогава не сме се виждали на живо, а скоро това ще стане факт. По един или друг начин все ще останем сами и е неизбежно желая го, а знам че той също, но лошите спомени винаги ще ме преследват.
    Не знам да се притеснявам ли от миналото и от лошите спомени, или просто да се наслаждавам на моментите си на истинско щастие.

P.S. Благодаря предварително
    Последно редактирано от shushooo : 07-22-2014 на 23:53

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от shushooo Виж мнението
    Не знам да се притеснявам ли от миналото и от лошите спомени, или просто да се наслаждавам на моментите си на истинско щастие.
    Притеснявай се от лошите спомени по-добре...

Слагай му презерватива и го прави колкото си искаш. За какво се вкарваш във филми..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Какви са лошите спомени?
    Ако не искаш да ползвате кондоми, пий противозачатъчни.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    И... лошите спомени са?

Слагай му презерватива и се разплющете зверски.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от shushooo Виж мнението
    Здравейте ,
    И така наистина това, за което ще пиша може би е глупаво и не знам до каква степен е по темата секса, но все пак реших да пиша тук. С приятелят ми сме заедно от почти 2 години като прекарахме една заедно, след което той замина в чужбина. Преди да замине правихме секс за първи път, имам предвид аз бях девствена, и той ме остави да се почувствам готова. До тук всичко звучи добре, но след като замина на мен ми закъсня с седмица, като през тази седмица си умрях от страх, защото наистина сексът, който правихме не беше от най-безопасният. В смисъл такъв единият път го правихме без презерватив. Хубавото е, че всичко свърши добре за наше щастие, за което съм много благодарна. От тогава не сме се виждали на живо, а скоро това ще стане факт. По един или друг начин все ще останем сами и е неизбежно желая го, а знам че той също, но лошите спомени винаги ще ме преследват.

P.S. Благодаря предварително
    Каквото и да те лъже му слагай презерватив и чак тогава го правете, защото той най-вероятно пак ще си замине за чужбина, а ти ще си останеш тук сама и може да се окажеш бременна с тризнаци. Ако той настоява да го правите без кондом, то тогама му подстави условие или ще се пазите, или изобщо няма да го правите. Все пак от предекулационна течност много народ е изгорял.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    И... лошите спомени са?

Слагай му презерватива и се разплющете зверски.
    Ей, аз си го бях патентовала това за "плющенето"!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Хаха, "трещя се" също ми е от любимите термини ;д

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Че аз откъде да знам?
    На всеослушание патентовам израза "чегръсам се"

Мега фен Аватара на RagioL
    баси
    никой не каза чиластрене

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    баси
    никой не каза чиластрене
    Аз го употребявам, семо че с "Е"

Удари една кутия ясмин и се чегарете колкото искате

Правила за публикуване