- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всекидневен грим
Привет, момичета! Имам едно въпросче, а то е дали мога да ходя на училище с лек тъмен руж(кафяв) и някакво червило с добавка към коректор и очна линия? Тази година ще съм 9ти клас и искам да разнообразя. Дали това е подходящо за ежедневен грим на 15годишна? Имам доста червила, които почти не съм използвала, а не ходя по много официални събития. Какво мислите и какъв цвят червило гд би било подходящо?
*Бих заложила на гланц, но мразя да ми блести.
Според мен е подходящ. И аз ще бъда 9-ти клас тази година, и още от миналата година към края съм си слагала очна линия (когато не ме мързеше). Но за цвят на червилото не мога да ти кажа ,защото не използвам, а зависи и как ще ти стои, дали ще ти подхожда.![]()
Носи каквото ти допада. Въпреки, че не мисля, че много клоунски грим е подходящ за училище.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Няма как да ти кажем какво ще ти отива. Ако искаш да носиш очна линия и там каквото си изброила - носи. Само ги нанасяй хубаво и се старай, иначе ще изглеждаш смешна.
Проблемът на повечето момичета е, че слагат грим, който не им стои добре, защото лицата им са детски. Ти може да си на 15 и да изглеждаш по-голяма, не знам как е при теб. Но някои мацки са смешни, защото изглеждат като на 12 и намацани с червилото на мама.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако имаш хубава кожа - спирала, очна линия/молив за очи и червило/гланц са достатъчни според мен. Иначе можеш да ходиш както си пожелаеш естествено, но ще погледнеш снимки от този период след 4-5 години и ще видиш колко ти се е променило лицето от тогава и че си била с детско изражение - би било странно да носиш повече грим от необходимото.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...