.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Подписка

Hybrid View

И аз доколкото виждам само ги хранят нашите.Не знам някой ако може да ми предложи нещо да се направи.Мисля да се обърна към някое сдружение за защита на животните,но не знам дали ще ми обърнат внимание.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от AZ69 Виж мнението
    И аз доколкото виждам само ги хранят нашите.
    Е какво очакваш да правят с животни? Циркови номера? Да си играят?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Е какво очакваш да правят с животни? Циркови номера? Да си играят?
    Виж какво като не ме разбираш въобще не отговаряй,като нямаш намерения нещо да подкрепиш или помогнеш значи недей!Негативизъм не ми трябва!Казвам че животни не се вземат само да ги храниш трябва да им предложиш условията за тяхното нормално живеене!Не да ги затвориш в една малка клетка и да им хвърляш там малко месце и готово ВИЖТЕ НИ ГЛЕДАМЕ ЖИВОТНИ.Сори че не си ме разбрала,но не е нужно да ми отговаряш по този начин следващия път ми кажи да ти обясня! -_-

anonymous895156
    Guest
    никакъв шанс да направиш нещо

Цитирай Първоначално написано от AZ69 Виж мнението
    И аз доколкото виждам само ги хранят нашите.Не знам някой ако може да ми предложи нещо да се направи.Мисля да се обърна към някое сдружение за защита на животните,но не знам дали ще ми обърнат внимание.

И аз бях в там миналия месец. То има малко животни (Лъв, лъвица и там маймуни ли какво имаше не помня) та да им осигурят малко по- добро удобство а и Разград не е малак град все пак. Апак и ако има и повече животни ще е СТРАХОТНО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си