- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Посрещане
Здравейте, приятеля ми се прибира след една седмица от Созопол, не сме се виждали от близо три месеца и ми се иска да му направя хубаво посрещане. Бихте ли ми дали някакви идеи за изненади,някоя палава игра,нещо,с което да направя пристигането му още по-хубаво в сексуален аспект.
След като три месеца не сте се виждали, вярвам, че ще му е достатъчно просто да имате легло, баня и презервативи.
Все пак може да си купиш някакво яко секси бельо или да му сбъднеш някаква негова фантазия. Спомни си дали е споменавал, че се кефи на нещо конкретно... примерно да се облечеш като Снежанка, а той да е вълка... такива неща/
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм му правила доста изненади то не бяха ягоди,вани,корсети нз вече какво да измислямоля без сметана защотот предния път беше доста фатално специално за леглото,защото господина има гъдел и не ми се получиха нещата много много
![]()
![]()
Пусни му пръстче или език отзад. ;]
Определено ще е изненада, но не знам дали ще е приятна.
Welcome to the Jungle...
СГОТВИ МУ!!!
Да обобщим мненията: храна, секси бельо /костюм/, приятелка за тройка.
Може и да послушаш DarkTemplar де.
Ох...защо просто не се съблечеш бааавнооо пред него,а?
Да прошепнеш на ухо нещо мръснишко също е просто и лесно.
от опит мога да ти кажа че ще има толко насъбран сексуален гняв че ще му е се тая дали си феята кръстница батгърл отдолу отзад или в устата
/тва разбира се ако та желае де
Може след посрещането (то е през деня предполагам), да идете в някой секс-шоп, да си купите каквото ТОЙ иска и да се разчегръсате като шкурки.![]()
Купете си по един кожен костюм, малко ще си скърцате ама не е проблем.
Най-добре да му откриеш фетиша.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Почисти къщата, направи му любимата храна и една свирка за добре дошъл а вечерта прави каквото ти каже. Също не се отказвай толкова бързо от тройката то се има някое момиче което би се навило ама само не му води некой пич... или му води незнам той какво иска xD.