.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

nikolai_28
    Guest

Страх ме е от инжекции

Когато видя спринцовката с иглата готова веднага драсвам от болницата. Гонили са ме лекари,полицаи и не са ме хващали досега. Живея сам. Досега съм писал по форуми , чел съм теми , говорл съм с приятели и нищо не помага. Как да преодолея страха си или как да свикна???

Като ти кажат, че ще те боцкат, затваряш си очите, обръщаш се на другата страна и за секунда минава.

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Като ти кажат, че ще те боцкат, затваряш си очите, обръщаш се на другата страна и за секунда минава.
    +1
    До автора:

Eто ти и един пример : Аз съм почти на 15 и имам диабет от около 2,5 години... При това всеки ден по 4 пъти трябва СОБСТВЕНОРЪЧНО да си поставям инжекции с игли на дължина 5мм и 6мм в областта на корема и крака( аз съм си избрал тези места)...Щом едно 12 годишно хлапе(бях толкова, когато ми откриха диабета) се е научило да си бие инжекции само, това означава, че ти нямаш повод да се страхуваш от едно кратко и не толкова болезнено убождане, което трае не повече от 2-3 секунди...(особено ако е ваксина), а и да не говорим, че някой друг ти поставя инжекцията, а не ти...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    +1
    До автора:

Eто ти и един пример : Аз съм почти на 15 и имам диабет от около 2,5 години... При това всеки ден по 4 пъти трябва СОБСТВЕНОРЪЧНО да си поставям инжекции с игли на дължина 5мм и 6мм в областта на корема и крака( аз съм си избрал тези места)...Щом едно 12 годишно хлапе(бях толкова, когато ми откриха диабета) се е научило да си бие инжекции само, това означава, че ти нямаш повод да се страхуваш от едно кратко и не толкова болезнено убождане, което трае не повече от 2-3 секунди...(особено ако е ваксина), а и да не говорим, че някой друг ти поставя инжекцията, а не ти...
    Тези "инжекции" са малко по-различни и по-малко болезнени. Иначе по темата - просто не гледай, затвори си очите и не гледай щом те плаши самата игла/спринцовка. Аз например много мразя да ми вземат кръв от пръста и от години давам само от вена за всякакви изследвания, освен ако не се изисква точно капилярна. Не че ме е страх да давам и от пръста, но усещането ми е крайно неприятно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    +1
    До автора:

Абсолютно. Ей такива ситуации си припомняйте и после пак се лигавете.

Мразя да давам кръв от пръста. Способна съм да си крия ръцете зад гърба. Вените - моля, заповядайте, ама пръстът - не.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Страхувате се от игли? Опитайте се да кашляте насила малко преди да ви бият инжекция или след нея. Това странно упражнение намалява болката.
    Точно четях една статия и го пишеше, пробвай ако искаш.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Изправяш се срещу страха, друго решение няма.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

nikolai_28
    Guest
    немога просто не се престрашавам като бях на 9 години бях болен не помня от какво и тогава 3/4 седмици сутрин обед и вечер ми биеха и от тогава имам страх

Голям фен Аватара на Ouroboros

Понеже съм долна гад, ето ти няколко снимчици.

Сега сериозно, стискаш зъби, не гледаш и толкоз.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението

Понеже съм долна гад, ето ти няколко снимчици.

Сега сериозно, стискаш зъби, не гледаш и толкоз.
    Пич, кефиш ме.

Сега до автора:
    Един лекар ми е казал да се отпусна, да стисна зъби и след 1-2 секунди е минало. Като се стегнеш е по-гадно. Разбирам те, но по-добре малкото зло.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Я вземи ми пиши на лични.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Здравей,
    От какво точно те е страх? Би трябвало да помниш какво точно те е уплашило, щом страхът е започнал на тази възраст. Какво точно усещаш, когато започне да те е страх? Опитвал ли си,вместо да бягаш, да кажеш на човека, който ти поставя инжекцията, че те е страх? Не е срамно и едва ли си единствен. Добрите лекари и сестри знаят как да се справят със ситуации от този тип.Казвам го от опит. Аз съм се справила със панически страх от лекари. Ако искаш пиши ми на лични.

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че никой не може да те разбере по-добре от мен.

Още в детска съзнателна възраст помня как ритах сестрата дето искаше да ми взима кръв от пръста и се чувах из целия коридор в болницата.. И понеже ритах стабилно, ме хванаха и искаха да ми взимат от пръста на крака.. Ест не стана.

Разревавала съм се и преди първото си манту.

След това като имахме упражнения в колежа по 'грижи за болния' бях единствената нервачка, която се въртеше в кръг с ухилена физиономия, зад която се крие параноя После когато казаха 'сега който иска може да пробва върху другарчето си', бях отново единствената, която се разрева само при вида на това как колегите се боцкаха..

Усещам го така, сякаш ми бъркат под ноктите, само като видя игла..

НО.. после дойде момента, в който ми взеха кръв за пръв път от вената (отново с другарче до мен), заболя ме, но го преживях.. и от там до ден днешен горе долу попремина фобията, но още си я има..

Последно като ми пробиваха носа наскоро давах акъл половин час как да стане, как не отнесох някой шамар не знам..

Бих те посъветвала да удариш едно преди нещо такова, ама май не е много препоръчително..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на tireheb
    това е чудесно
    няма да взимаш хероин

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Уф и мен много ме е страх и всеки път ми се подкосяват краката и спирам да дишам ... плаша се , очите ми се насълзяват ... ужас си е направо

Стига бе хора това е инжекция не сатър.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Именно

Пак ще повторя, пробите за захар и т.н. се правят от малко по различни "игли" и болка почти няма никаква. Чудесен пример за това е и вземането на кръв за ХИВ и като цяло убождането за мерене на кръвна захар. Съвременните методи за вземане на кръв от пръста се ядват и дори може да не усетиш нищо, проблема е че в много болници продължават да използват металните щуротии от миналият век убождането от които може да ти докара болки 2-3 дни, особено като лелката ти стисне пръста хубаво преди да те убоде за да може да ти причини максимална болка.

Мега фен Аватара на tori
    Пак ще повторя, пробите за захар и т.н. се правят от малко по различни "игли" и болка почти няма никаква. Чудесен пример за това е и вземането на кръв за ХИВ и като цяло убождането за мерене на кръвна захар.
    Тук си прав, но пък всеки ден по два-три (при въпросния пич с диабета и по четири) пъти ти се поставя инжекция за нормализиране на кръвната захар. Има някаква разлика.

Мега фен
    Аз просто не ходя и не давам нито ваксини имам всички,нито на изследвания ходя Направи като мен,умри щастлив
    Btw предпочитам от пръста ,от вена няма шанс да ми вземат кръв ,защото става на дърво все едно съм тренирал 3 часа бицепс

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Btw предпочитам от пръста ,от вена няма шанс да ми вземат кръв ,защото става на дърво все едно съм тренирал 3 часа бицепс
    Почни да мислиш преди да коментираш, защото си написал такава простотия, че ми идва да те пратя в училище за бавноразвиващи се.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Почни да мислиш преди да коментираш, защото си написал такава простотия, че ми идва да те пратя в училище за бавноразвиващи се.
    Не ме пращай там където ти си ходил,виж какъв урод си станал.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Не ме пращай там където ти си ходил,виж какъв урод си станал.
    Къде виждаш да те пращам на пластичен хирург, на теб училище ти трябва и то от първи клас.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз като 4 годишен бях на инжекции за 1 седмица и нямам такъв проблем

винаги може да си представяш, че ти вкарват тънки метални пениси в ръката
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си