.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Не са задължителни

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Аз съм същата-имам фобия от игли. Когато бях малка всяка зима бях на инжекции-така и не го преживях този страх. Преди месец ми се наложи да ми правят натоварване с глюкоза-т.е да ми вземат кръв цели 5 пъти за един ден. През един час. Когато ми казаха просто не бях на себе си, все едно света щеше да свърши Както и да е, отидох, първия път измрънках, втория път припаднах (причината за припадъка не беше взимането на кръв, трудно ми намират вени и като започнат да ровичкат с иглата в ръката ми ми става много гадно, плюс това бях изпила 300мл глюкоза преди час, стана ми разбъркано на стомаха и... да), третия път стиснах очите и последните два пъти с кеф гледах. Няма нищо страшно в интерес на истината

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Пак ще повторя, пробите за захар и т.н. се правят от малко по различни "игли" и болка почти няма никаква. Чудесен пример за това е и вземането на кръв за ХИВ и като цяло убождането за мерене на кръвна захар.
    Тук си прав, но пък всеки ден по два-три (при въпросния пич с диабета и по четири) пъти ти се поставя инжекция за нормализиране на кръвната захар. Има някаква разлика.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Много ревете, искам да ви сложат катетър, за да видите, колко по-страшно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си