- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интересна книга???
Здравейте,съжалявам ако вече има такава тема. Не съм чела целия раздел. Та аз съм момиче на 15 години. търся си нещо интересно за четене. За ориентир книги с много действие в тях. Обичам фантастиката. Много ми харесват книги от типа на Пърси Джаксън - Рик Риърдън, Игрите на глада- Сюзан Колинс, Героите на Олимп - Рик Риърдън. Моля ви се кажете нещо интересно за четене, че се побърках. Благодаря предварително!
П.С. съжалявам ако има правописни грешки по пътя не съм свикнала да пиша на фонетика.
Мерси много
Рик риърдън има много книги потърси ги вероятно ще ти харесат(червената пирамида например)
Благодаря но прочетох вече и тази поредица. И подлудях вече щот вчера я свърших и няам кво да правя. Още еидн път мерси
че ми препоръча хари потър. Страхотна е!
И на мен ми харесват книги с повече действие имаме горе-долу еднакъв вкус. Виж „Селестинското пророчество” на Джеймс Редфийлд.
мерси
"Принцът на мъглата" може да ти хареса
nigga stole my bike
mersi shte probvam
Аз чета ''Мизъри'' на Стивън Кинг ... Просто уникален писате,като се зачетеш и .... Препоръчвам ти тази книга,в момента съм на нея ...
mersi shte gi probvam
Съжалявам ако се повтарят. Ами та наскоро видях 3 книги от една поредица. Доста са дългички, дълго ще се занимаваш. Фантастика са, аз мисля да си ги вземам. "Синдер", "Скарлет" и "Крес". Дано съм помогнала![]()
Мисля че Чужди очи и Чуждо влияние много ще ти харесат на Джил Хатауей. Тръгнеш ли да четеш, не можеш да оставиш книгата.