.

Виж резултатите на анкетата: Какво да направя ?

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Скъсай с него!

6 75,00%
  • Не късай с него!

2 25,00%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Smile Какво да правя помогнете ми..

Имам гадже от преди една седмица тръгнахме на 21-ви .. той е с 3 години по-голям от мен и ме харесва супер много и си му личи. Уж и аз го харесвам но като дойде при мен и ми става някво подтискащо и като гледам примерно най-добрата ми приятелка с нейното гадже ии ахжсдхдхдхд уникални са и искам и моето момче да е при мен, но като дойде всичко ми става объркано.. и примерно като тръгва да ме целува с език и аз се обръщам или нещо такова .. просто не искам и не знам защо не мога да го обясня. За това имам нужда от вас надявам се много да ми помогнете <3

"всичко ми става объркано" - какво по точно се случва?
    "като тръгва да ме целува с език и аз се обръщам или нещо такова" - ЗАЩО? нали УЖ го харесваш, ако просто не ти харесва да си с него по-добре не го разигравай и го остави.. или му искай време да си изясниш чувствата към него "когато дойде при мен и ми става някво подтискващо" - конкретна причина? или просто ей така ти става подтискащо

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    faster, още нещо да питаш?

Просто момичето е на 13-16 и след време ще й дойде акъла и ще схване нещата, а може и да не ги схване, но винаги има потребност от "момичета на късмета". И все пак дори да е на 13, това не променя факта, че е тъпа путка.

Прецени си дали наистина го харесваш. Ако не, няма смисъл да си с него, защото явно не се чувстваш комфортно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Просто не го харесваш.

gramni se
    kam temata :niamam predstava

Няма как да ти помогнем, единствено ти знаеш дали го харесваш или не.

Кaкво зa Богa прaвиш при момче,което не знaеш дaли хaресвaш?
    Зaщо въобще си тръгнaл с него ,от интерес или?

Цитирай Първоначално написано от faster1997 Виж мнението
    "всичко ми става объркано" - какво по точно се случва?
    "като тръгва да ме целува с език и аз се обръщам или нещо такова" - ЗАЩО? нали УЖ го харесваш, ако просто не ти харесва да си с него по-добре не го разигравай и го остави.. или му искай време да си изясниш чувствата към него "когато дойде при мен и ми става някво подтискващо" - конкретна причина? или просто ей така ти става подтискащо

Ми почвам да си мисля вече дали имам нужда от гадже .. дали той е точния човек и тн. Ами харесвам го но не знам какъв е проблема точно .. вече се чудя дали може зодиите ни да са проблем защото и двамата сме скорпион. Но надали е това.. явно просто ми трябва време (: . И благодаря много за твоето мение!

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    faster, още нещо да питаш?

Просто момичето е на 13-16 и след време ще й дойде акъла и ще схване нещата, а може и да не ги схване, но винаги има потребност от "момичета на късмета". И все пак дори да е на 13, това не променя факта, че е тъпа путка.
    Можеше да спестиш твоето тъпо мнение. Като не можеш да помогнеш не коментирай (:

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Прецени си дали наистина го харесваш. Ако не, няма смисъл да си с него, защото явно не се чувстваш комфортно.
    Да благодаря ти много и май наистина така ще няправя нямам избор иначе.

Цитирай Първоначално написано от VidaLoca Виж мнението
    Можеше да спестиш твоето тъпо мнение. Като не можеш да помогнеш не коментирай (:
    Тъпо е, защото е прав ли?
    За мен няма смисъл да си с това момче.

Цитирай Първоначално написано от vanqsp Виж мнението
    Просто не го харесваш.

Харесвам го, но явно не по правилния начин.

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Тъпо е, защото е прав ли?
    За мен няма смисъл да си с това момче.
    Не просто не мисля че беше нужно да почва да обижда "тъпа путка" . Но както и да е!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Така се получава като тръгвате с някого, само за да не останете по-назад от приятелките си.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Аз не разбрах как точно да ти помогнем ние? Да мислим вместо теб ли?
    Казваш, че не го харесваш, значи късай с него и това е.
    Това, че приятелката ти има такъв приятел, не означава непременно, че и ти трябва точно сега да имаш такъв. Все някога и ти ще намериш такъв, може би като пораснеш малко и започнеш да мислиш малко зряло.

Детски истории.

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Аз не разбрах как точно да ти помогнем ние? Да мислим вместо теб ли?
    Казваш, че не го харесваш, значи късай с него и това е.
    Това, че приятелката ти има такъв приятел, не означава непременно, че и ти трябва точно сега да имаш такъв. Все някога и ти ще намериш такъв, може би като пораснеш малко и започнеш да мислиш малко зряло.

Детски истории.
    O боже ми като са детски истории въобще не коментирай

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Така се получава като тръгвате с някого, само за да не останете по-назад от приятелките си.
    Ами не е заради това ние тръгнахме по-рано от колко приятелката ми и нейното момче

Не са ви проблема зодиите, а хормоните. Само аз ли си мисля, че тръгваш с някого, когато вече напълно си сигурен, че го харесваш, а не да тръгнете след 2-3 чата във fb, последвани от излизане, натискане, след което се водите гаджета. The fuck.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    O боже ми като са детски истории въобще не коментирай
    Не може да пишеш теми и да очакваш всички да те подкрепят, трябва да приемаш и критики. И да, защо въобще се занимавам. След години, като пораснеш малко и като започнеш да мислиш малко по-зряло, отвори отново тази тема, тогава ще разбереш какво съм имала предвид.

Цитирай Първоначално написано от bloodsugarsexmagik Виж мнението
    Не са ви проблема зодиите, а хормоните. Само аз ли си мисля, че тръгваш с някого, когато вече напълно си сигурен, че го харесваш, а не да тръгнете след 2-3 чата във fb, последвани от излизане, натискане, след което се водите гаджета. The fuck.

Не сме само на 2/3 чата .. познаваме се от г/д 3 години

Пусна анкета в тийн форум дали да зарежеш приятеля си? СЕРИОЗНО?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Като не ти изнася е тъпо, а?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Кaкво зa Богa прaвиш при момче,което не знaеш дaли хaресвaш?
    Зaщо въобще си тръгнaл с него ,от интерес или?

Чaкaм си отговор нa въпросите.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ами не е заради това ние тръгнахме по-рано от колко приятелката ми и нейното момче
    Забрави, за Бога, приятелката ти и нейното момче.
    Едно е при тях, друго е при други.
    Не трябва да се сравняваш с нея, да правиш, каквото те правят и това е. И да, раздели се с момчето, щом не го харесваш, а го използваш, само защото приятелката ти си има приятел, и ти трябва да си имаш /по твоята логика/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си