пф, реших тук да пиша, да прочета малко обективни мнения и съвети
ами общо взето от някво време (около година) се чувствам.. по-скоро не се чувствам щастлива. не знам депресия ли е, какво е, но е нещо константно и много леко усещащо се, но доста надълбоко в мен. аз принципно съм си чувствителна душа де, от най-малкото може да ме наранят и да ревна като стой та гледай, ама това е моментно.. не е като да съм безчувствена, в конкретни ситуации си реагирам подобаващо, но като те отминат и ъх..
още от нова година си бях обещала някакви неща, които ги спазвам, опитвам се да правя по нещо ново всеки ден (дори това да е просто да мина по друг път от досегашния изминават от т.А до т.Б), да забелязвам малките, хубави неща, записвам си дори разни хубави цитатчета, които някой е казал за/към мен, ама пак.. не мога да се зарадвам истински, ето ся примерно станах студентка, приеха ме на първо желание, исках го, обаче като разбрах пак отвътре никаква особена реакция..
не съм сигурна какво точно може да ми кажете или помогнете де, ама трябваше някъде да споделя, без да изглеждам като луда и неблагодарна от живота, който имам, щото не е така.. просто не съм щастлива де'а :д